Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Marseļas "Olympique" redzeslokā arī Drogbā?

Agris Suveizda

Marseļas "Olympique" redzeslokā arī Drogbā?
Didjē Drogbā
Foto: AFP/Scanpix

Francijas spēcīgākais futbola klubs Marseļas "Olympique" turpina meklēt pastiprinājumu priekšējā līnijā. Pēc neoficiālas informācijas interešu lokā esot arī Londonas "Chelsea" zvaigzne Didjē Drogbā.

Marseļas "Olympique" atbrīvo līdzekļus uzbrucēja iegādei?

Marseļas "Olympique" jau divus gadus cenšas atrast nopietnu pastiprinājumu priekšējā līnijā. Uz Marseļu pārcēlās brazīlietis Brandau, tomēr šovasar marseļieši turpina meklēt uzbrucēju, un šoreiz acīmredzot nauda netiks taupīta. Kā ziņo France Football, "Marseille" vadība pirms pāris nedēļām esot kontaktējusies ar Didjē Drogbā pārstāvjiem, taču sarunas, kā allaž, apstājās pie finansiālās puses – 700 tūkstoši, ko Drogbā mēnesī saņem Londonā, Francijas čempioniem nav pa kabatai.

Apzinoties, ka, lai iegūtu augstas klases uzbrucēju, nāksies arī šķirties no pietiekami prāvas summas, šķiet, ka kluba vadība atbrīvo līdzekļus, lai būtu konkurētspējīga transfēru tirgū. Līgums netika pagarināts ar Lorānu Bonāru, kurš prasīja pārāk lielu algu, līgums tika lauzts ar Fernando Morjentesu un Sirilu Rolu, bet uz Kataru par 3,5 miljoniem eiro pārcēlās Bakarī Konē. Lai arī klubs izteica vēlmi paturēt Hatemu Ben Arfu, viņš varētu tikt upurēts potenciālā uzbrucēja dēļ. Tāpat nepieciešamības gadījumā pārdots varētu tikt Brandau, par kuru "Monaco" esot izteikusi sešu miljonu eiro piedāvājumu, kā arī Benuā Šeirū, Mamadū Samasa, Žiljēns Rodrigess un Vitorino Hiltons.

Presē izskanējuši vairāki spēlētāji, kuri varētu būt Marseļas "Olympique" redzeslokā,- Miroslavs Kloze, Klāss Jans Huntelārs, Djēgo Forlans, Alberto Džilardino, Andrē Pjērs Žinjaks u.c. Tomēr nav izslēgts, ka Marseļā varētu atgriezties jau pieminētais Drogbā – piedāvājot 32 gadus vecajam kotdivuārietim ilgtermiņa līgumu, varētu izdoties ietaupīt algas ziņā. Vienības galvenais treneris Didjē Dešāms gan nevēlas neko sasteigt, tomēr, šķiet, ka šovasar varētu izdoties atrast jaunu vārtu mašīnu. Kurš tas būs, rādīs tikai laiks.

"Bordeaux" nav saņēmis piedāvājumu par Diarā

Lai arī nesen presē tika rakstīts, ka Marseļas "Olympique" esot tuvu "Bordeaux" kapteiņa Alū Diarā iegādei (7,75 miljoni eiro), "Bordeaux" puse atklāja, ka pagaidām nekādu piedāvājumu neesot saņēmusi. Pēc aizvadītā Pasaules kausa izcīņas finālturnīra pieprasīta prece ir arī 20 gadus vecais ganiešu pussargs Andrē Ajū, par kuru Minhenes "Bayern" esot gatava likt galdā piecus miljonus eiro, tomēr marseļieši paziņoja, ka Ajū netiek pārdots. Tāpat Dešāms vēlas paturēt nigēriešu malējo aizsargu Taji Taivo, kurš neesot apmierināts ar spēles laiku iepriekšējā sezonā.

Tā kā nākamajā sezonā Žeremijs Tulalāns , iespējams, varētu tikt pastāvīgi iespēlēts centra aizsarga pozīcijā, Lionas "Olympique" meklē pastiprinājumu balsta pussarga pozīcijā. Kā viens no potenciālajiem jaunieguvumiem tiek minēts Čīles izlases spēlētājs Karloss Karmona (Itālijas "Reggina") un ganietis Entonijs Anans (Norvēģijas "Rosenborg"). Kā ziņo L'Equipe, ir panākta vienošanās par uzbrucēja Frederika Pikiona pāreju uz Anglijas "West Ham" – lionieši saņems 1,25 miljonus eiro, kas ar bonusiem var sasniegt arī divus miljonus.

Lai arī līdz šim nopietnāko interesi par "Nice" uzbrucēju Loiku Remī izteikusi "West Ham", iespējams, cīņā par viņu iesaistīsies arī citi Premjerlīgas klubi – "Liverpool" un "Tottenham Hotspur". Papildinājumu aizsardzībā meklē gan "PSG", gan "St.-Etienne". Sentetjēniešus varētu papildināt Šveices izlases spēlētājs Stīvs fon Bergens, kurš ir bez kluba, kā arī "Rennes" un ASV izlases aizsargs Karloss Bokanegra. Savukārt "PSG" redzeslokā esot trīs aizsargi - Marko Basa (Maskavas "Lokomotiv"), Milans Biševacs ("Valenciennes") un Meksikas izlases futbolists Ektors Moreno ("AZ Alkmaar"). Savukārt joprojām jauns klubs tiek meklēts Žeromam Rotenam, par kuru interesi izrādījusi Saloniku "PAOK".

Izmantotie resursi:
francefootball.fr: France Football : actualité sportive du...
lequipe.fr: L'EQUIPE : toute l'actualité sportive en...

  +8 [+] [-]

, 2010-07-16 11:42, pirms 14 gadiem
Paldies, labi pasniegts info!

bik skaudība, ārzemēs ņem pērk, pārdod, a Latvijā naudiņas nav nevienam, nevar atļauties nopirkt pat vidējus Eiropas limenja spēlētājus

  +2 [+] [-]

, 2010-07-16 11:46, pirms 14 gadiem
Atkal labs izklāsts un esmu neapmierināts ka nekas netiek drukāts par serie a un la liga,tāds apkopojums derētu,kad spēles notiek tad visi SC gudri...
Vēl viena interesanta bauma bija ka Mančīni varētu pievienoties Marseļai...

  -1 [+] [-]

, 2010-07-16 11:47, pirms 14 gadiem
Lai tā Marseļa labāk paņem Forlānu un būs viss štokos!

  -1 [+] [-]

, 2010-07-16 11:47, pirms 14 gadiem
dragoo rakstīja: Paldies, labi pasniegts info!

bik skaudība, ārzemēs ņem pērk, pārdod, a Latvijā naudiņas nav nevienam, nevar atļauties nopirkt pat vidējus Eiropas limenja spēlētājus
Jā turklāt ņemot vērā ka daudzi labi spēlētāji ir bez klubiem,bet ne mums naudas,ne viņi nāks uz LV spēlēt

  -3 [+] [-]

, 2010-07-16 11:48, pirms 14 gadiem
visas komandas varetu samesties un panjemts Drogbu uz Mēnesi

 +19 [+] [-]

, 2010-07-16 11:50, pirms 14 gadiem
700 000 mēnesī nu tas ir vienkārši, kaut kas fenomenāls. Uzreiz gribas rukāt par 300 Ls mēnesī.

  +1 [+] [-]

, 2010-07-16 11:51, pirms 14 gadiem
legal rakstīja: visas komandas varetu samesties un panjemts Drogbu uz Mēnesi
Starp citu, Marseļas fani reiz saziedoja, ja nemaldos, nedaudz vairāk par diviem miljoniem eiro, lai varētu iegādāties Drogbā. Tiesa, nezinu, kur beigu beigās tā nauda tika izlietota.

  +1 [+] [-]

, 2010-07-16 11:52, pirms 14 gadiem
Vynilz rakstīja: Vēl viena interesanta bauma bija ka Mančīni varētu pievienoties Marseļai...
Diezin vai, ka tas notiks. Vidējā līnijā acīmredzot būs tikai viens pastiprinājums, un tas, visticamāk, būs tieši Diarā.

     [+] [-]

, 2010-07-16 11:58, pirms 14 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Starp citu, Marseļas fani reiz saziedoja, ja nemaldos, nedaudz vairāk par diviem miljoniem eiro, lai varētu iegādāties Drogbā. Tiesa, nezinu, kur beigu beigās tā nauda tika izlietota.
Apsveicami! fani ziedo, bet reali ta ir tiaki 3 menesu alga

  -1 [+] [-]

, 2010-07-16 12:11, pirms 14 gadiem
Sapņos

     [+] [-]

, 2010-07-16 12:13, pirms 14 gadiem
Papildinājums jau būtu labs, bet par 700 k mēnesī... Nav to vērts.

  -1 [+] [-]

, 2010-07-16 13:22, pirms 14 gadiem
nezināju, ka Dešāms ir treneris gan Bordo komandai gan Marseļas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-07-16 18:41, pirms 14 gadiem
Info pienācis ka Remī ies medicīnisko Liverpūlē tā ka skaidrs...