Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Klasničs lauž līgumu ar "Nantes"

Agris Suveizda

Klasničs lauž līgumu ar "Nantes"
Ivans Klasničs
Foto: AP/Scanpix

Horvātu uzbrucējs Ivans Klasničs pēc abpusējas vienošanās pārtraucis sadarbību ar Francijas futbola klubu "Nantes". Paredzams, ka karjeru Klasničs turpinās Anglijas Premjerlīgā.

Pazīstamais horvātu futbolists Ivans Klasničs (30 gadi) vienojies ar "Nantes" vadību par līguma pārtraukšanu. Klasničs kā brīvais aģents "Nantes" pievienojās 2008.gada vasarā, parakstot četru gadu līgumu. Tomēr Klasniča pirmā sezona Francijā nebija pārāk veiksmīga - horvāts 28 spēlēs guva tikai sešus vārtus, bet klubs izkrita uz otro līgu. Nākamajā sezonā Klasničs "Ligue 2" čempionātā pirmajās piecās spēlēs atzīmējās ar četriem gūtiem vārtiem, tomēr bija skaidrs, ka ilgi Nantē Klasničs nepaliks un pārcelsies uz augstāku līmeni.

"Nantes" Klasniču izīrēja Anglijas Premjerlīgas klubam "Bolton", kur horvāts atzīmējās itin sekmīgi, gūstot astoņus vārtus un palīdzot komandai Premjerlīgā ieņemt 14.vietu. "Bolton" vēlējās paturēt Klasniču, taču šķērslis varēja būt diezgan solīdā alga, kas paredzēta līgumā ar "Nantes",- 60 tūkstoši sterliņu mārciņu nedēļā. Domājams, ka pēc līguma laušanas Klasničs atgriezīsies Boltonā.

Vācijā dzimušais un augušais horvāts profesionālo karjeru uzsāka "St.-Pauli" rindās, pēc trim sezonām 2001.gadā pārceļoties uz Brēmenes "Werder", kur spēlēja līdz pat nokļūšanai Francijā. Vēl pirms pāris gadiem Klasniča futbolista karjera bija nopietni apdraudēta veselības problēmu dēļ - viņam bija nepieciešama nieres transplantācija. Tomēr pēcāk Klasničs atgriezās laukumā, 2008.gada Eiropas čempionātā gūstot pat divus vārtus. Horvātijas izlasē Klasničs 38 spēlēs guvis 12 vārtus.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

  +1 [+] [-]

, 2010-08-02 13:20, pirms 14 gadiem
Boltonā viņš tiešām uzspīdēja

  +3 [+] [-]

, 2010-08-02 13:57, pirms 14 gadiem
driizak vinja sieva lauza liigumu ar Nantes

     [+] [-]

, 2010-08-02 14:52, pirms 14 gadiem
Kā Werder fans varu apliecināt, ka Klasničs ir īsts vecis, bet viņa sieva ir īsta ragana (vārda negatīvajā nozīmē).

     [+] [-]

, 2010-08-02 16:16, pirms 14 gadiem
M rakstīja: Kā Werder fans varu apliecināt, ka Klasničs ir īsts vecis, bet viņa sieva ir īsta ragana (vārda negatīvajā nozīmē).
Vai tik ne Werder klubs bija tas, kurš Klasniču gandrīz aizveda pie dieviem?