Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Smiltene": "Mums ir labākie līdzjutēji - nedrīkstam viņus zaudēt"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Smiltene": "Mums ir labākie līdzjutēji - nedrīkstam viņus zaudēt"
"Smiltenes" komanda
Foto: Agnis Melderis

Sportacentrs.com ir sazinājies ar visiem 16 šīs sezonas komanda.lv 1.līgas klubiem, piedāvājot izteikt savas domas par aizvadīto sezonu. Šoreiz savas pārdomas atklājusi "Smiltene", kurai turnīra noslēgumā 15.vieta.

Ko izdevās sasniegt un ko neizdevās (prieki un vilšanās)?
Lai gan ieguvām 15. vietu, vilšanos sagādāja vien pāris spēles. Sezonas noslēgumā neapmierina ailīte ar iegūtajiem punktiem, jo vēlējamies iegūt vismaz 27-30 punktus ["Smiltene" sakrāja 22 - aut.]. Otra ailīte, kas neapmierina, ir ielaistie vārti. Slikti, ka dažas spēles zaudējām ar lielu vārtu starpību un tas, ka mājas spēlēs ieguvām mazāk punktu nekā izbraukumā. Mums ir labākie līdzjutēji un mēs nedrīkstam ar savu sniegumu viņus zaudēt. Liels paldies viņiem par to, ka viņi apmeklē mūsu spēles tik kuplā skaitā ["Smiltenei" starp 16 komandām 1.līgā bija 3.labākais spēļu apmeklējums - aut.].

Pozitīvais, ka vārtus nespējām gūt vienīgi pret čempioniem. Mums ir ļoti jauna komanda, domāju, ka pārliecinoši jaunākā 1. līgā. Ļoti liels prieks un gandarījums par jaunajiem puišiem. Motivācijas un cīņasspara netrūkst. Nav viegli 16-17-gadīgiem puišiem spēlēt tādā līmenī.

Kā vērtējat turnīru kopumā (organizācija, tiesāšana, līmenis)? Vai attaisnojas spēlēšana bez Virslīgas dublieru klātbūtnes?
Turnīrs ir kļuvis spēcīgāks un līdz ar to interesantāks. Es teiktu, ka ļoti labi noorganizēts. Tiesāšana ir inspektoru kompetence. Lai viņi arī analizē tiesnešu darbu.

Vai jau šobrīd ir skaidrība par nākamo gadu (budžets, sastāvs, treneris utt.)?
Nākamgad turpināsim spēlēt 1. līgā. Sastāvā lielām izmaiņām nevajadzētu būt. Skaidrs ir viens, ka nākamajā sezonā lielajai komandai pievienosies vismaz pieci jaunie pašu sporta skolas audzēkņi.

Liels paldies Smiltenes domei un Smiltenes bērnu un jauniešu sporta skolai, kas finansiāli nodrošina komandas dalību Latvijas čempionāta 1.līgā.

FK Smiltene/BJSS treneris Raimonds Dūmiņš.

1.līgas klubu atsauksmes pēc 2015.gada sezonas noslēgšanās

KlubsMateriāls
Caramba/Dinamo"Caramba/Dinamo": "Priecēja progress sezonas gaitā; Virslīgā trenēsimies vairāk"
Valmiera Glass
RFSPopkovs: "Virslīgā trūkst spēcīgu ārzemju treneru"
1625 Liepāja
Auda
Rēzekne"Rēzekne": "Mūsu pilsētā futbols visos laikos ir raisījis skatītāju interesi"
Tukums 2000"Tukums 2000": neizpildīti mērķi; toties parādās talanti; turnīrā slikta tiesāšana
AFA OlaineAFA "Olaine": labi; ka paņēmām gulbeniešus; tiesnešu darbs ar "-" zīmi
Alberts
Ogre
Jēkabpils
Salaspils
Staiceles Bebri
Saldus/Brocēni
Smiltene"Smiltene": "Mums ir labākie līdzjutēji - nedrīkstam viņus zaudēt"
Preiļi

     [+] [-]

, 2015-11-19 20:54, pirms 8 gadiem
ikdienā īpaši nesekoju 1.līgai, bet 1x sezonā labprāt izlasītu kā kuram klubam gājis, secinājumus par sezonu. nezinu - žurnālisti sačko vai klubu pārstāvji, bet šajos aprakstos nekā nav - klubiem nulle interese veicināt savu atpazīstamību plašāk ...