Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Kostnere atgriežas: "Jūtos laimīga, ka varu turpināt savu ceļu, ko kādreiz sāku"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kostnere atgriežas: "Jūtos laimīga, ka varu turpināt savu ceļu, ko kādreiz sāku"
Karolīna Kostnere un Aleksejs Mišins
Foto: Match TV

Soču olimpiādes bronzas medaļniece, itāliešu daiļslidotāja Karolīna Kostnere (29) pēc ilgāka pārtraukuma atkal startē Eiropas čempionātā. Īsajā programmā sasniegtais lieliskais rezultāts (72.40) nav pat pusceļš, garajā programmā būšot grūtāk, atzīst sportistes treneris Aleksejs Mišins. Slavenā daiļslidotāja ir laimīga, ka atkal var uzstāties.

Karolīna Kostnere: "Šodienas slidojuma laikā daudz nenervozēju un guvu milzīgu gandarījumu. Jūtos laimīga, ka esmu šeit un uzstājos, esmu vesela un varu turpināt savu ceļu, ko kādreiz sāku. Es patiešām mīlu šo sportu un vēlos šajā mīlestībā dalīties ar skatītājiem un līdzjutējiem."

Aleksejs Mišins: "Karolīna Kostnere ir pieredzes un profesionālas attieksmes paraugs. Šī daiļslidotāja izlaida divas sezonas, saprotams, ka uztraukums, bet tāpēc ir treneris. Tagad īsajā programmā viņa ne visu izpildīja ideāli. Pagaidīsim garo programmu, kur ir grūtāk slidot. Šobrīd es negribētu daudz runāt, Eiropas čempionātā tas ir tikai sākums."

Kā jau ziņots, 2015. gada janvārī Karolīna Kostnere tika diskvalificēta uz 16 mēnešiem par palīdzēšanu izvairīties no dopinga kontroles. 2008. gada olimpiskais čempions soļošanā, Kostneres bijušais draugs Alekss Švacers savulaik paziņoja, ka Karolīna vairākas reizes palīdzēja viņam izvairīties no dopinga kontroles ārpus sacensībām, piemānot dopinga kontrolierus. Sporta arbitrāžas tiesa (CAS) vēlāk nosprieda, ka Kostnere drīkstēs startēt no 2016. gada 1. janvāra.

Sacensībās itāliete atgriezās tikai decembrī, kad ar 196.23 uzvarēja Zagrebas "Golden Spin". Interesanti, ka par viņas treneri kļuvis slavenais krievu speciālists Aleksejs Mišins, kurš nesen solīja, ka Eiropas čempionātā Kostnere neapdraudēs krieviešu ambīcijas pjedestāla aizņemšanā.

Karolīna Kostnere ir 2014. gada olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvēja, 2012. gada pasaules čempione un pieckārtējā Eiropas čempione (2007, 2008, 2010, 2012, 2013).

Šodienas īsā daļa vēl turpinās, drīzumā uzstāsies sacensību favorītes Jevgeņija Medvedeva, Anna Pogorila un Marija Sotskova, bet kā pēdējā slidos mūsu Angelina Kučvaļska.


Izmantotie resursi:
rsport.ru

  +3 [+] [-]

, 2017-01-25 15:44, pirms 7 gadiem
Skat, kur Deniss sēž krogā kopā ar Kostneri! (facebook pielikums)

  -2 [+] [-]

, 2017-01-25 15:51, pirms 7 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2017-01-25 16:00, pirms 7 gadiem
Tà rokas paspiešana ar Mišinu pēc slidojuma! Ej tu nost - dienas moments!
Mišins nobijies, ka Karolīna, kādu krieveni izbīdīs no pjedestāla?

     [+] [-]

, 2017-01-25 16:58, pirms 7 gadiem
Kučavaļska izgāzās!