Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs jaunajā sezonā sāk ar ceturto vietu Bergamo

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vasiļjevs jaunajā sezonā sāk ar ceturto vietu Bergamo
Deniss Vasiļjevs
Foto: AFP / Scanpix

Pērnā gada Eiropas čempionāta septītās vietas īpašnieks Deniss Vasiļjevs šodien noslēdza jaunās sezonas pirmo startu un izcīnīja ceturto pozīciju "Lombardia Trophy" daiļslidošanas sacensībās, kas notika Itālijas pilsētā Bergamo.

Īsajā programmā Deniss Vasiļjevs uzrādīja 76.17, kas deva piekto vietu starp 23 dalībniekiem. Pēc pirmās dienas līderis bija sacensību galvenais favorīts Soma Uno no Japānas. Šodienas garajā programmā daugavpilietis sasniedza 152.57. Sakrātā summa (228.91) ļāva ierindoties ceturtajā pozīcijā. Uzvaru izcīnīja minētais japānis Soma Uno (319.84), sudrabu ieguva amerikānis Džeisons Brauns (259.88), bet uz pjedestāla trešā pakāpiena nokļuva austrālietis Brendans Kerijs (233.05).

Sieviešu sacensībās uzvarēja junioru pasaules rekordiste Alīna Zagitova no Krievijas. Debitējot starp pieaugušajām, jaunā censone noformēja 218.46 (71.29+147.17), par 9.86 uzlabojot personisko rekordu. Tūlīt aiz krievietes iekārtojās japāniete Vakaba Higuči (217.63) un itāliete Karolīna Kostnere (198.36).

Tika plānots, ka 21. septembrī sezonu sāks rīdziniece Angelina Kučvaļska un jelgavniece Diāna Ņikitina, taču mūsu sieviešu daiļslidošanas līdere ir atsaukusi savu dalību "Ondrej Nepela Trophy" sacensībās.

Kā jau ziņots, 2017. gada marta pasaules čempionātā Angelina Kučvaļska un Deniss Vasiļjevs izcīnīja ceļazīmes uz Phjončhanas olimpiskajām spēlēm. Olimpiskās kvotas attiecīgajā disciplīnā iegūst attiecīgās valstis, kuru federācijas lemj par to sadalīšanu. Tas nozīmē, ka Latvijas Slidošanas asociācija lems par šo ceļazīmju sadali. Vīriešu sakarā minētā sadale ir formalitāte, savukārt uz sieviešu ceļazīmi pretendē Angelina Kučvaļska un Diāna Ņikitina.


Izmantotie resursi:
isu.org

  +1 [+] [-]

, 2017-09-16 17:23, pirms 7 gadiem
Kāds var pateikt, kas notiek ar Angelinu Kučvaļsku? Viņa nogājusi pagrīdē? Kādas viņai plānotas programmas, kādas melodijas slidos, kādi būs tērpi? Kad un kur domā slidot un atrādīties? Informācujas nekur nekādas. Pagājušo sezonu informācija daudz,bet šogad klusums. Cerēsim, ka viņai nav trauma. Neviens neko neinformē.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-16 17:27, pirms 7 gadiem
Denisam priekšnesumi skaisti, viss it kā ir, bet lecieni, ui, pašvaki lecās. Taču tas vēl tikai sākums,bet uz olipiādi gan vajadzētu kādu 4kāršo uzvirpināt gaisā. Sekosim un jutīsim līdzi. Puisis ārkārtīgi šarmants un talntīgs. Lai tik strādā un panākumi vēl būs.