Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

LHF izveido atbalsta klipu hokeja izlasei

Andrejs Siliņš

LHF izveido atbalsta klipu hokeja izlasei
Aigars Cipruss

Latvijas valstsvienība hokejā jau 11. februāra vakarā ieradīsies Vankūverā, kur trešo reizi pēc kārtas piedalīsies ziemas olimpiskajās spēlēs. Latvijas Hokeja federācija (LHF) sadarbībā ar SIA "Sports da Vision" ir izveidojusi sociālo klipu, kurā tiek aicināts just līdzi hokeja komandai.

Video klipa pamatdoma: apzināties, ka Latvijas hokejistu panākumi ilgu gadu garumā ir sekmējuši valsts tēlu, pelnīti godājot Latviju par hokeja lielvalsti. Šogad Latvijas hokejam astoņdesmitā gadadiena, un mēs turpinām iekarot augstas virsotnes pasaules līmenī.

Klipa veidošanā piedalījās bijušais Latvijas valstsvienības hokejā spēlētājs Aigars Cipruss kopā ar dēlu Renāru un citiem jaunajiem hokeja talantiem. „Man šķiet, ka mēs tā īsti neapzināmies, kas tā ir par iespēju – trešo reizi pēc kārtas piedalīties Olimpiskajās spēlēs. Lielākā daļa hokejistu par to vien sapņo. Esmu pārliecināts, ka šo sapni piepildīs arī mūsu puikas,” atzina Cipruss.

TV skatītāji klipu varēs redzēt Latvijas hokeja izlases spēļu laikā LTV7 kanālā gan tiešraidēs, gan atkārtojumā. Bet jau tagad to var apskatīt LHF mājas lapā lhf.lv

Latvijas valstsvienības spēļu kalendārs (pēc Latvijas laika):

2010. gada 17. februārī plkst. 07:00 Krievija – Latvija
2010. gada 20. februārī plkst. 02:30 Čehija – Latvija
2010. gada 21. februārī plkst. 02:30 Latvijas – Slovākija

Informāciju sagatavoja
Vita Ļebedeva
Preses sekretāre
Latvijas Hokeja federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-28 11:42, pirms 14 gadiem
dinamosuns rakstīja: nevar gan vēl apskatīt!
nemānies! var gan: lhf.lv: LHF - lapas kreisajā malā (virs 'Jaunumiem')

  +3 [+] [-]

, 2010-01-28 11:50, pirms 14 gadiem
navajag mes jau zinam kaa bija ar klipiem - TAGAD VAI NEKAD !!!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-28 12:47, pirms 14 gadiem
Ciprusu ja godīgi ar varētu paņemt uz OS