Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Vai šonedēļ VSB un Viaplay tiešraidē Hamiltons tiks kronēts par čempionu?

Andrejs Siliņš

Vai šonedēļ VSB un Viaplay tiešraidē Hamiltons tiks kronēts par čempionu?
Lūiss Hamiltons
Foto: EPA/Scanpix

Šonedēļ, piektdien, sestdien un svētdien Viasat Sport Baltic (VSB) un video satura platforma Viaplay piedāvā Pirmās Formulas 2017.gada sezonas astoņpadsmito posmu – Meksikas Grand Prix treniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas tiešraides.

Pēc vairāk kā 20 gadu lielā pārtraukuma, Meksikas Grand Prix notiks jau trešo gadu pēc kārtas. Abas iepriekšējās reizes ātrākie bija Mercedes piloti Niko Rosbergs un Lūiss Hamiltons. Hamiltons arī šoreiz ir galvenais favorīts - kopš vasaras brīvlaika bez piecām minūtēm četrkārtējais pasaules čempions ir uzvarējis piecās no sešām sacīkstēm, reizi finišējot otrajā vietā. Sebastianam Fetelam atliek cerēt, ka viņam Mehiko ielu trasē Hamiltona uzvaru sēriju izdosies apturēt.

Jānis Janševics, Viasat Sport Baltic/Viaplay komentētājs:
“Meksikā mums ir visas iespējas redzēt jaunā pasaules čempiona kronēšanu - sava ceturtā čempiona titula izcīnīšanai Hamiltonam pietiek ar finišu piektajā vietā. Ja ņem vērā, ka zemāk par piekto vietu Lūisam šajā sezonā "izdevies" finišēt tikai reizi, lielu naudu uz to nevajadzētu likt. Diez vai arī Sebastians Fetels uz to paļaujas. Taču, iespējams, tāpēc vēl jo vairāk Ferrari līderis Mehiko trasē ar uzvaru centīsies mīkstināt skumjas par zaudēto titulu!”

Meksikas Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic un Viaplay platformā:

Piektdien, 27.oktobrī, 17:55 F1 Meksikas GP 1.treniņbraucieni
Piektdien, 27.oktobrī, 21:50 F1 Meksikas GP 2.treniņbraucieni (tikai tiešraidē Viaplay)
Sestdien, 28.oktobrī, 17:50 F1 Meksikas GP 3.treniņbraucieni (tikai tiešraidē Viaplay)
Sestdien, 28.oktobrī, 21:25 F1 Meksikas GP kvalifikācija
Svētdien, 29.oktobrī, 20:50 F1 Meksikas GP

Informāciju sagatavoja
Kārlis Krēgers
Viasat un Viaplay mārketinga projektu vadītājs