Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis ar grūtībām pieveic rangā nebijušu spēlētāju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis ar grūtībām pieveic rangā nebijušu spēlētāju
Miķelis Lībietis
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Miķelis Lībietis (ATP 422.) svētdien guva pirmo no nepieciešamajām divām uzvarām Savannas (Džordžija) "Challenger" kvalifikācijā, ar 1:6, 7:6(5), 6:1 pieveicot rangā neesošo Īrijas tenisistu Džulianu Bredliju.

Lībietis Savannā, kur mači notiek uz zaļā māla seguma, saņēma kvalifikācijas "wild card", turklāt cīņu par pamatturnīru varēja sākt no 2. kārtas, tajā sacenšoties ar rangā neesošu vienaudzi, kuram arī tika "wild card". Bredlijs vienspēļu rangā vēl nav bijis, bet dubultspēlēs viņam šobrīd rekords ar 1213. vietu.

Bredlijs "Futures" līmenī zaudējis visas piecas vienspēles pamatturnīros, bet "Challenger" līmenī viņam ir uzvarēta viena no trim spēlēm kvalifikācijās.

Lībietis liela favorīta statusā pirmajos divos setos pamatīgi mocījās, turklāt 1. setu arī graujoši zaudēja. Savukārt 2. setā Miķelis divreiz nenoturēja breika pārsvaru, arī nespēja izservēt setu, bet panākumu nodrošināja taibreikā, punktu setam pieliekot ar sesto setbumbu. Pirmās trīs bija uzņemšanā pirms taibreika, bet vēl trīs vajadzēja taibreikā.

Lībietis šogad otro reizi ticis līdz "Challenger" kvalifikācijas 3. kārtai jeb finālam. Pirmā bija martā Dramondvilā, kur viņš pamatturnīru nespēja sasniegt. Reitinga punkti "Challenger" kvalifikācijās pienākas tikai 3. kārtā uzvarējušajiem tenisistiem, kuri saņem trīs punktus. Savannā notiek "Challenger" sērijas turnīrs ar 75 000 dolāru balvu fondu.

Spēles statistika

RādītājsLībietisBredlijs
Eisi82
Dubultkļūdas56
1. serves precizitāte54%60%
Iegūtie punkti ar 1. servi29/4633/57
Iegūtie punkti ar 2. servi20/3921/38
Breikpunktu realizācija5/134/13
Visi iegūtie punkti9090

     [+] [-]

, 2017-04-30 22:01, pirms 7 gadiem
tas ir līmenis. vienreiz ir jāizbīda dzīvē prioritātes. pašlaik izskatās ka tas nav teniss. Kopš koledžu laika viss ir gājis uz leju