Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis savainojuma dēļ izstājas gandrīz uzvarētā "Challenger" finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis savainojuma dēļ izstājas gandrīz uzvarētā "Challenger" finālā
Miķelis Lībietis
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Miķelis Lībietis svētdien Šārlotsvilā (Virdžīnijas štats) tuvojās savam trešajam "Challenger" dubultspēļu titulam, taču neveiksmīgas epizodes rezultātā gūta savainojuma dēļ nespēja turpināt veiksmīgi ritējušo maču.

Lībietis un viņa austrāliešu pārinieks Džerids Čaplins finālā ar 7:6(4), 4:1 bija vadībā pret ASV duetu Deniss Kudla/Denijs Tomass, kad Lībietis guva, kā izskatījās, ļoti nopietnu potītes savainojumu. Miķelis pēdējā izspēlē pirms cīņas pārtraukšanas ar "smešu" uzvarēja izšķirošā punkta izspēlē, pietuvinot savu komandu titulam.

Lībietis neilgi pēc piezemēšanās ("smešs" izpildīts lēcienā), vēl neesot līdzsvarā, spēra nākamo soli un izmežģīja kreiso potīti, uzreiz sāpēs saķerot kāju. Miķelis vairākas minūtes gulēja kortā, bet vēlāk to ar ārstu palīdzību pameta, dodoties saņemt palīdzību. Mačs saprotamu iemeslu dēļ tika pārtraukts, kā rezultātā Kudla un Tomass ļoti veiksmīgā veidā tika pie titula.

Lībietis bija ļoti tuvu trešajam "Challenger" titulam. Viņš 2014. gadā kopā ar Hanteru Rīsi uzvarēja Noksvilā, bet 2016. gadā ar Denisu Novikovu izcīnīja titulu Kolumbusā. Lībietim šosezon trīs zaudējumi finālos.

Sasniedzot finālu Šārlotsvilā, Lībietis ieguva 48 punktus (bija jāaizstāv 29 no pagājušā gada pusfināla) un 1350 dolāru prēmiju. Lībietis šonedēļ dubultspēļu rangā atrodas 178. vietā. Viņam šogad vēl bija jāaizstāv 29 punkti, kas nebūs iespējams, jo Miķelis šodien gūtā savainojuma dēļ šogad vairs nevarēs spēlēt, izlaižot arī gada visgaidītāko turnīru, kas nākamajā nedēļā notiks viņa mājās Noksvilā.

     [+] [-]

, 2017-11-05 22:24, pirms 6 gadiem
www.vipbox.nu/tennis/521539/1/atp-challenger-:--kudla-/-thomas-vs-chaplin-/-libietis-live-stream-online.html

No 1:07:10 skaties.
Izskatījās slikti. :/

     [+] [-]

, 2017-11-05 23:29, pirms 6 gadiem
Žēl...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja