Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis Lasvegasā izstājas pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis Lasvegasā izstājas pusfinālā
Miķelis Lībietis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Miķeļa Lībieša un Austrālijas tenisista Džerida Čaplina duets nespēja iekļūt Lasvegasas dubultspēļu "Challenger" turnīra finālā, piektdien pusfināla mačā ar 3:6, 6:4, 3:10 zaudējot ASV un Meksikas spēlētāju komandai Hanss Hačs Verdugo/Deniss Novikovs.

Supertaibreikā ļoti neveiksmīgi servēja Lībietis, pēc kura servēm pretinieki ieguva četrus punktus, ik reizi izceļoties ar spēcīgu un precīzu serves atsišanu, trijos no četriem gadījumiem punktu iegūstot ar pirmo sitienu, bet pēdējā reizē – mačbumbas izspēlē – Lībietis pēc sāncenšu uzbrukuma viņa servei bumbiņu raidīja tīklā.

Lībietis pirmdien debitēja ATP dubultspēļu ranga Top 200, ieņemot 189. vietu. Šonedēļ Lasvegasā, kur notiek "hard" seguma turnīrs ar 50 000 dolāru prēmiju fondu, nopelnīti 29 punkti, kas ļaus vēl vairāk uzlabot pozīcijas rangā, un 540 dolāri.

Lībietim šosezon vēl dzēsīsies 58 (29+29) punkti, no kuriem jāšķiras novembrī. Pērn šie punkti nopelnīti ar pusfināliem Šarlotsvilā un Noksvilā, kur sekmīgi nospēlēts kopā ar savu šīs nedēļas pēdējo pretinieku Novikovu.

Lībietis otro nedēļu pēc kārtas izstājās pusfinālā. Viņam pašreizējās ASV turnīru sērijas laikā izdevās divreiz tikt līdz finālam, abas gadījumos titula mačā zaudējot. Tā tas notika gan Kerī (Ziemeļkarolīna) kopā ar Novikovu, gan Stoktonā (Kalifornija) ar Denisu Kudlu.

  -1 [+] [-]

, 2017-10-21 23:01, pirms 7 gadiem
vismaz ātrāk tika aparātus pazipāt