Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Kančelara varētu pamest "Saxo Bank"

Kančelara varētu pamest "Saxo Bank"
Fabians Kančelara
Foto: AFP/ Scanpix

Šveiciešu šosejas riteņbraucējs Fabians Kančelara apsver iespēju pamest "ProTour" komandu "Saxo Bank", neskatoties uz to, ka līgums ar vienību viņam ir līdz 2011. gada beigām.

"Es bieži aizdomājos par nākamo sezonu. Nav nekāds noslēpums, ka citas komandas ir ieinteresētas mani redzēt savās rindās," savā mājaslapā atzinis sportists. "Jāsaka, ka ir arī daži ļoti interesanti piedāvājumi ilgtermiņa sadarbībai."

Kančelara šobrīd piedalās "Vuelta a Espana", ko gan izmanto kā līdzekli, lai sagatavotos pasaules meistarsacīkstēm, kas no 29. septembra līdz 3. oktobrim risināsies Austrālijas pilsētā Melburnā.

Riteņbraucēju ar "Saxo Bank" saista vēl viena gada līgums, tieši tādēļ šveicietis aktīvi komunicē ar vienības vadītāju Bjarne Rīsu. "Viņš ieradīsies uz "Vuelta", tātad varēšu tikt skaidrībā ar to, kurā komandā nākamgad startēšu," noteica 29 gadus vecais Kančelara, par kuru vislielāko interesi izrādot "BMC Racing Team".

"Saxo Bank" 2011. gadā piedzīvos lielas pārmaiņās - to pametīs brāļi Andijs un Franks Šleki, Jenss Voits, Mati Brešels, Jakobs Fuglsangs un Anderss Lunds. Savukārt vienībai, kuras pilnais nosaukums nākamgad būs " Team Saxo Bank-SunGard", pievienosies trīskārtējais "Tour de France" čempions Alberto Kontadors, sev līdzi ņemot Danielu Navaro, Benžaminu Novalu un Hesusu Ernandesu.

Izmantotie resursi:
Cycling News & Race Results | Cyclingnews.com

  +5 [+] [-]

, 2010-08-31 14:50, pirms 14 gadiem
Lai nāk uz rietumu banku!

  -1 [+] [-]

, 2010-08-31 15:19, pirms 14 gadiem
Ja viņš aizietu uz HTC-Columbia Kavendiša uzvaras sprinta etapos būtu 99%.