Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Makjūens nākamgad Austrālijas komandā

Makjūens nākamgad Austrālijas komandā
Robijs Makjūens
Foto: AFP/Scanpix

Trīskārtējais "Tour de France" punktu klasifikācijas uzvarētājs Robijs Makjūens 2011. gadā pārstāvēs Austrālijas komandu "Pegasus Sports", kas pievienosies "ProTour" pulkam.

"Komandas vadītāju Krisu Vaitu pazīstu jau vairāk nekā 20 gadu. Zinu arī lielāko daļu pārējās komandas," sacīja 38 gadus vecais riteņbraucējs. "Vienība sevi lieliski pierādījusi Ziemeļamerikas sacensībās pēdējo divu gadu laikā. Uzskatu, ka tagad ir pats piemērotākais laiks, lai censtos izcīnīt panākumus arī Eiropā."

"Izvēlējos pāriet uz "Pegasus Sports" tādēļ, ka ļoti respektēju Krisu Vaitu, viņa mērķus un vīziju Austrālijas riteņbraukšanas attīstībai," savu lēmumu skaidroja Makjūens, kurš pēdējās divas sezonas pavadīja "Team Katusha"."Zinu, ka būsim laba komanda, kas spēj cīnīties par uzvaru katrā sacīkstē. Ar nepacietību gaidu nākamo sezonu, kura man jau būs 17. starp profesionāļiem."

Jaunā komanda gan vēl nav pilnībā nokomplektēta. Paredzams, ka tuvākā mēneša laikā tiks izplatīti paziņojumi par pārējiem papildinājumiem.

Izmantotie resursi:
Cycling News & Race Results | Cyclingnews.com