Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

Vēja dēļ kavēsies Ostapenko spēle, pārceļ airēšanu

Andrejs Siliņš

Vēja dēļ kavēsies Ostapenko spēle, pārceļ airēšanu
Milošs Vašičs un Nenads Bediks saņem glābēju palīdzību
Foto: AP/Scanpix

Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs svētdien bija paredzēts aizvadīt dažādu distanču un disciplīnu airēšanas sacensības, tomēr nelabvēlīgu laika apstākļu dēļ sacensību norise pārcelta. Vējš traucē arī tenisa kortos, kur savu iznācienu šovakar gaida Aļona Ostapenko.

Sākotnēji sacensības tika pārceltas par divām stundām vēlāk, taču tad tika atceltas pavisam un šodien nenotiks. Laika apstākļu dēļ vīriešu sacensību pusfinālā divniekiem apgāzās serbu duets Milošs Vašičs un Nenads Bediks. Pēc tam arī tika pieņemts lēmums pārtraukt sacensību norisi.

Latviju kanoe airēšanā pārstāvēs Dagnis Iļjins, taču viņam pirmais starts paredzēts pēc vairāk nekā nedēļas, 15. augustā.

Vējš traucē arī tenisa kortos, un šī iemesla dēļ, visticamāk, aizkavēsies arī Aļonas Ostapenko debijas spēle olimpiskajās spēlēs. Iepriekš bija paredzēts, ka Aļonai mačs pret pasaules 18. raketi Samantu Stousuru no Austrālijas sāksies ap 20:00.