Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs un Grigorjeva - labākie gada sportisti Daugavpilī

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bogdanovs un Grigorjeva - labākie gada sportisti Daugavpilī
Maksims Bogdanovs un Anastasija Grigorjeva (priekšplānā)
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Trešdienas vakarā Daugavpils šaha-dambretes klubā tika sveikti 2010. gada labākie Daugavpils sportisti. Par Daugavpils gada sportistu tika atzīts Maksims Bogdanovs, bet sieviešu konkurencē labākā bijusi Anastasija Grigorjeva.

Aizejošajā gadā Daugavpils sportisti ar panākumiem startējuši visdažadākā līmeņa sacensībās. Visu starptautisko sacensību laureāti trešdien sapulcējās vienkopus, lai tiktu vēlreiz godināti. Pasākumu varēja iedalīt divās daļās. Pirmajā no tām tika apsveikti visi godalgoto vietu ieguvēji, bet otrajā no tām tika sadalīti labāko tituli 11 nominācijās. Brīvajos brīzos uzstājās cirka mākslinieki no cirka studijas "Jaunība".

Par gada labāko sportistu tika atzīts spīdvejists Maksims Bogdanovs, kurš jau sācis cītīgi gatavoties jaunajai sezonai. Tā kā Daugavpils "Lokomotīves" sastāvs vēl nav nokomplektēts pilnībā, no prognožu izteikšanas viņš atteicās. Atgādināsim, ka Bogdanovs 2010. gadā ieņēma trešo vietu pasaules junioru čempionātā.

Par labāko sportisti tika atzīta Eiropas čempione brīvajā cīņā Anastasija Grigorjeva, kurai 2010. gadā arī Eiropas junioru čempionāta bronza. Par gada labākajiem jaunajiem sportistiem tika atzīti Artjoms Žerebkovs (svarcelšana) un Veronika Krūmgolde (sambo-džudo).

Balva par mūža ieguldījumu sportā tika piešķirta Oļegam Roždestvenskim, kurš ilgus gadus strādāja par Daugavpils Unversitātes rektoru, kā arī vienmēr centies palīdzēt jaunajiem sportistiem.

NominācijasUzvarētājs
Gada sportistsMaksims Bogdanovs
Gada sportisteAnastasija Grigorjeva
Gada jaunā sportisteVeronika Krūmgolde
Gada jaunais sportistsArtjoms Žerebkovs
Balva par mūža ieguldījumuOļegs Roždestvenskis
Gada veterānsValērijs Petrovs
Gada veterāneLudmila Ņefjodova-Volkova
Gada labākais sporta medijsAleksandrs Vnukovs
Gada trenerisSergejs Kursītis
Labākā sporta komandaFC Daugava
Sporta veids ar kuru asociējas Daugavpils Latvijas mērogāspīdvejs

     [+] [-]

, 2010-12-31 15:09, pirms 13 gadiem
normāls tonaļņiks!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-31 16:46, pirms 13 gadiem
Nu nu kur ta maksims met acis!