Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" izglābj punktu pret "Marma"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" izglābj punktu pret "Marma"
Kjasts Puodžuks
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti bija viena apļa attālumā no pirmā zaudējuma savā trekā šosezon. Polijas 1. spīdveja līgas finālčetrinieka sacīkstēs daugavpilieši izrāva neizšķirtu pret Žešuvas "Marma" - 45:45.

Daugavpils "Lokomotīve" sacīkstes iesāka ļoti veiksmīgi, tiekot pie divām dubultuzvarām pēc kārtas, pie tam pretinieki tika uzvarēti ļoti viegli. Arī trešajā braucienā uzvara ar 4:2, kas summā deva jau desmit punktu pārsvaru - 14:4. Pēc pirmās tehniskās pauzes 17:7. Šāds rezultāts neliecināja, ka daugavpiliešiem varētu rasties problēmas, taču dzīvē viss izrādījās savādāk. Žešuvieši sava līdera Lī Ričardsona vadībā sāka deldēt mājinieku pārsvaru, kas ar katru nākamo braucienu sāka arvien vairāk dilt.

Tuvojoties sacensību kulminācijai, kļuva skaidrs, ka uzvarēt ar lielu pārsvaru neizdosies, bet jau pēc dažiem mirkļiem parādījās šaubas, vai vispār izdosies uzvarēt. 13. braucienā par pāragru startu tika diskvalificēts Grigorijs Laguta. Atkārtotajā startā Maksims Bogdanovs nespēja apsteigt nevienu no konkurentiem, līdz ar to "Lokomotīve" zaudēja braucienā ar 1:5, kas viesiem pirms izšķirošajiem diviem braucieniem deva četru punktu pārsvaru.

Bogdanovs pārī ar Lagutu vecāko jau nākamajā piegājienā reabilitējās par iepriekšējo neveiksmi, vēlreiz izlīdzinot rezultātu, tādējādi viss izšķīrās dramatiskajā pēdējā braucienā, kuru viegli uzvarēja Ričardsons, bet cīņa par otro vietu ritēja līdz pat finiša taisnei. Otrais palika Puodžuks, bet Artjoms Laguta pēdējā aplī izrāva trešo vietu, kas ļāva noturēt neizšķirtu - 45:45.

Abas komandas turnīra tabulā tika pie viena punkta, kas daudz vairāk devis viesiem, kuri savā trekā būs pārliecinoši dueļa favorīti. Cīņā par Ekstralīgu daugavpiliešiem šodien palīdzēja Gņežo "Start", kas savā trekā ar 57:33 sagrāva Gdaņskas "Lotos".

Jau pēc nedēļas "Lokomotīve" viesosies Gņežno. Šodien labākie mūsu komandā bija Bogdanovs (10 punkti), pa deviņiem punktiem Puodžukam un Lagutam jaunākajam, bet G.Lagutam vien seši punkti. Pa pieciem šoreiz Giruckim un Tarasenko, bet Karavackis savā vienīgajā braucienā tika pie punkta.

Viesiem 13 punkti Lī Ričardsonam, bet pa deviņiem Okoņevskim un Harisam.

Polijas 1. spīdveja. Cīņa par 1.-4. vietu

VKomandaSacīkstesP
1.Lotos812
2.Marma811
3.Lokomotīve89
4.Start86

Lokomotīves nākamo sacīkšu kalendārs

DatumsSacīkstes
29.08.Start - Lokomotīve
5.09.Lokomotīve - Start
19.09.Lokomotīve - Lotos
26.09.Marma - Lokomotīve

Izmantotie resursi:
SC "LOKOMOTIV"
:: НОВОСТИ

  +2 [+] [-]

, 2010-08-22 19:48, pirms 14 gadiem
Punkts ir un paliek punkts

  +1 [+] [-]

, 2010-08-22 19:49, pirms 14 gadiem
Jurchiks#2 rakstīja: bet es saprotu, ka tas praktiski pārsvītro jebkādas cerības uz premjerlīgu, ja?
uz PREMJERLĪGU jau nu noteikti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-08-22 19:55, pirms 14 gadiem
Nu labi ka ta :/

 +12 [+] [-]

, 2010-08-22 20:06, pirms 14 gadiem
Naurīt, mīļais! Es jau saprotu, ka varbūt bērnībā tālu no skolas dzīvoji, bet nu komentē taču jau ne pirmo spīdveja maču. Iegaumē, ka vienas komandas spīdvejisti, braucot viens aiz otra, savā starpā necīnās. Viņiem tas ir kategoriski noliegts. Pie kam, ja vienas komandas spīdvejisti finišē viens aiz otra, tad atalgojums ir vienāds abiem (otrajam tiek piešķirts bonuspunkts). Lūdzu nemaldini savus klausītājus. Paldies par uzmanību!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-23 06:14, pirms 14 gadiem
Mediariga rakstīja: Naurīt, mīļais! Es jau saprotu, ka varbūt bērnībā tālu no skolas dzīvoji, bet nu komentē taču jau ne pirmo spīdveja maču. Iegaumē, ka vienas komandas spīdvejisti, braucot viens aiz otra, savā starpā necīnās. Viņiem tas ir kategoriski noliegts. Pie kam, ja vienas komandas spīdvejisti finišē viens aiz otra, tad atalgojums ir vienāds abiem (otrajam tiek piešķirts bonuspunkts). Lūdzu nemaldini savus klausītājus. Paldies par uzmanību!!!!
Es lieliski to zinu, bet nu diemžēl šogad "Lokomotīve" bieži vien brauc tā, ka nav sajūtas, ka mums ir komanda, katrs mēģina apsteigt otru, nereti traucējot

     [+] [-]

, 2010-08-23 08:11, pirms 14 gadiem
Nauris Mackevičs rakstīja: Es lieliski to zinu, bet nu diemžēl šogad "Lokomotīve" bieži vien brauc tā, ka nav sajūtas, ka mums ir komanda, katrs mēģina apsteigt otru, nereti traucējot
Ir ļoti liela atšķirība starp apsteigšanu un cīņu savā starpā!!!!