Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Start" pieveic "Marmu", "Lokomotīvei" būs jāizdara tas pats

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Start" pieveic "Marmu", "Lokomotīvei" būs jāizdara tas pats
Kšištofs Jabloņskis šodien bija labākais "Start" rindās
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Šodienas otrajā Polijas 1. spīdveja līgas finālčetrinieka sacīkstē Gņežno "Valtra Start" savā trekā ar 47:43 pieveica Žešuvas "Marma", tiekot pie svarīgiem diviem punktiem, kas klubu pietuvinājis otrajai vietai turnīra tabulā, kā arī sarežģījis "Lokomotīves" ceļu uz Ekstralīgu.

Jau iepriekš ziņojām, ka Daugavpils "Lokomotīve" šodien savā trekā bez jebkādas piepūles ar 66:24 sagrāva Gdaņskas "Lotos", saglabājot izredzes uz otro vietu turnīra tabulā. Lai nosargātu otro vietu arī pēc pēdējās kārtas, daugavpiliešiem bija jācer ne tikai uz savu uzvaru pēdējā kārtā viesos pret "Marmu", bet arī "Start" neveiksmi šodien pret jau pieminēto Žešuvas klubu.

To sagaidīt neizdevās, jo "Start" prata savā trekā izcīnīt uzvaru ar četru punktu pārsvaru (47:43), taču ar to izrādījās par maz bonuspunktam, tādējādi turnīra tabulā Gņežno klubs, kuram parādījies arī jauns sponsors firma "Valtra", pirms pēdējās kārtas atpaliek no "Lokomotīves" par vienu punktu, kā arī dala trešo vietu ar Gdaņskas "Lotos".

Lai arī "Marma" šodien piedzīvoja zaudējumu, ar iegūto bonuspunktu par pārākumu divu sacīkšu summā komandai ir bijis pietiekami, lai priekšlaicīgi garantētu sev pirmo vietu, kas garantē arī iekļūšanu Polijas Ekstralīgā. "Marmas" veiksme ir izdevīga arī mūsu komandai, jo, iespējams, pēdējā kārtā žešuvieši savā trekā pret "Loko" nestartēs labākajā sastāvā.

Lai nu kā, pirms pēdējās kārtas situācija ir sekojoša:
1) Ja "Lokomotīve" viesos zaudē "Marmai", augstāk par trešo vietu uzkāpt nebūs iespējams, jo kāds no tuvākajiem sekotājiem iegūs vismaz divus punktus pēdējā kārtā
2) Ja "Lokomotīvei" noslēguma tabulā būs vienāds punktu skaits ar "Valtra Start", augstāku vietu iegūs Polijas klubs, kuram labāka savstarpējo cīņu bilance. Tā kā "Start" pēdējā kārtā Gdaņskā, visticamāk, iegūs vismaz bonuspunktu (nedrīkst zaudēt ar vairāk kā 24 punktiem), "Loko" tiks panākts un apsteigts, ja mūsējie paliks bez punktiem. Trīs punkti pret "Marmu" daugavpiliešiem garantēs otro vietu, cita iznākuma gadījumā, būs jācer, ka "Start" nepieveiks "Lotos".
3) Ja "Lotos" pēdējā kārtā uzvar "Start" ar ne vairāk kā 23 punktu pārsvaru, daugavpiliešus apmierinās neizšķirts pret "Marmu", jo savstarpējās cīņās ar "Lotos" mums ir priekšrocība.

Rezumē: Uzvara Žešuvā garantēs otro vietu turnīra tabulā, bet neizšķirta gadījumā jācer uz "Lotos" uzvaru pār "Start". Neveiksme pēdējā kārtā pārvilks treknu strīpu pāri izredzēm uz otro vietu.

Polijas 1. spīdveja. Cīņa par 1.-4. vietu

VKomandaSacīkstesP
1.Marma1117
2.Lokomotīve1113
3.Lotos1112
4.Start1112

Lokomotīves nākamo sacīkšu kalendārs

DatumsSacīkste
26.09.Marma - Lokomotīve

     [+] [-]

, 2010-09-19 22:28, pirms 14 gadiem
"Marmas" veiksme ir izdevīga arī mūsu komandai, jo, iespējams, pēdējā kārtā žešuvieši savā trekā pret "Loko" nestartēs labākajā sastāvā.

Pirms sezonas sakuma katram spidveeistam ir kontrakts braukt visas gonkas, kam patiks zaudet savu naudu!

     [+] [-]

, 2010-09-20 20:52, pirms 14 gadiem
Bet varbut tomeram notiks brinums ??