Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Daugavpilī salūzt starta mašīna, "Lokomotīvi" tas neaptur - uzvara ar +42

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Daugavpilī salūzt starta mašīna, "Lokomotīvi" tas neaptur - uzvara ar +42
Grigorijs Laguta
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Šodien Polijas 1. spīdveja līgas finālčetrinieka sacīkstēs pie ļoti svarīgas uzvaras tika Daugavpils "Lokomotīve", kas savā trekā ar 66:24 sagrāva novājināto Gdaņskas "Lotos", turnīra tabulā pakāpjoties uz otro vietu.

Kā arī bija gaidāms, gdaņskieši uz Daugavpili ieradās ne tajā labākajā sastāvā, pie tam pēdējā brīdī neatbrauca ne tikai Tomass Jonasons, bet arī Matejs Kuss pārī ar Renatu Gafurovu. Līdz ar to bija skaidrs, ka nopietnas cīņās šovakar nebūs. Tā arī notika, jo jau pēc trīs braucieniem "Lokomotīvei" bija 12 punktu pārsvars - 15:3. Arī turpinājumā varēja baudīt vien eleganto daugavpiliešu braukšanu, bet viesiem vien atsevišķi spīdvejisti bija gatavi izrādīt konkurenci. Galvenais no viņiem bija "Grand Prix" seriāla pamatsastāva braucējs Magnuss Zeterstrēms.

Lai nu kā, "Lokomotīve" izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 66:24. Interesantākie notikumi šodien risinājās nevis treka līkločos, bet gan pie starta līnijas, jo salūza starta mašīna. Pēc kāda laika tās darbību izdevās atjaunot, kaut arī bija aizdomas, ka sacīkstes varētu tikt pārtrauktas jau pēc 8. brauciena.

Labākais mūsu komandā ar 14 punktiem šodien bija Grigorijs Laguta, kuram ar 13 punktiem piebalsoja Latvijas spīdveja talants Maksims Bogdanovs. Pa deviņiem punktiem Vjačeslavam Giruckim un Romānam Považnijam, bet Artjomam Lagutam šoreiz septiņi punkti. Ar astoņiem punktiem piepalīdzēja Tarasenko, bet tikai seši Kjastam Puodžukam. Viesu rindās deviņi punkti Zeterstrēmam, bet nevienam citam braucējam vairāk par sešiem punktiņiem atvest neizdevās.

Šodienas panākums ļāvis "Lokomotīvei" turnīra tabulā pakāpties uz otro vietu, bet galvenā cīņa par šīs pozīcijas noturēšanu būs pēdējā kārtā pret Žešuvas "Marma" izbraukumā.

Polijas 1. spīdveja. Cīņa par 1.-4. vietu

VKomandaSacīkstesP
1.Marma1117
2.Lokomotīve1113
3.Lotos1112
4.Start1112

Lokomotīves nākamo sacīkšu kalendārs

DatumsSacīkste
26.09.Marma - Lokomotīve

     [+] [-]

, 2010-09-19 18:14, pirms 14 gadiem
tads normals rezultats nu malaci!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-09-19 18:20, pirms 14 gadiem
Skaista uzvara,bet....bet ekstralīga aizbrauca pa citām sliedēm,nepatām kur devās LOKO
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-19 19:11, pirms 14 gadiem
krievs2000 rakstīja: Un kuru intrese ka tevi tas intrese?
Acīmredzot, tevi, ja jau tu tā prasi?