Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīvei" smaga sakāve viesos

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīvei" smaga sakāve viesos
Grigorijam Lagutam šodien bija vientuļi
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Ar trešo zaudējumu Polijas 1. spīdveja līgā šodien nācies samierināties Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejistiem, kuri viesos ar 33:57 piekāpās ļoti spēcīgajai Žešuvas "Marma".

Jau pirms sacensību sākuma bija skaidrs, ka spēcīgā "Marma" savā trekā būs ļoti nopietns konkurents, tādēļ cerību uz panākumu bija ļoti maz. Sākums gan izdevās - Grigorijs Laguta uzvarēja pirmajā braucienā, bet Artjoms Laguta otrajā, kā rezultātā pēc diviem braucieniem 7:5 "Loko" labā. Tas gan bija tikai mirkļa uzplaiksnījums, jo turpinājumā bez īpašiem variantiem "Marmas" braucēji audzēja savu pārsvaru, sagraujot "Loko" ar iespaidīgo 57:33.

Lai arī zaudējums viesos bijis gana smags, savā trekā teorētiski vēl ir iespēja šādu deficītu atspēlēt, kas ļautu tikt pie bonuspunkta.

Šodien līderu lomā Daugavpils komandā, kā ierasti, uzņēmās brāļi Lagutas. Artjoma kontā 11 punkti, bet Grigorijam, sakarā ar neveiksmēm pēdējos divos braucienos, mazliet mazāk - deviņi. Seši punkti sešos braucienos Maksimam Bogdanovam. Ar četriem punktiem piepalīdzēja Romāns Považnijs, ar trīs Pāvels Mesjoncs, bet Kjasts Puodžuks un Vjačeslavs Giruckis palika bez punktiem.

Zinot Nikolaja Kokina neapmierinātību ar Mesjoncu, ļoti iespējams, ka viņa pacietības mērs būs pilns un Pāvelu komandā vairs arī neredzēsim. Mājinieku rindās 13 punkti Rafalam Okoņevskim, bet pa 11 atveda Lī Ričardsons un Macejs Kucjapa. Titulētajam Krisam Harisam seši punktiņi.

Nākamais "Lokomotīves" starts pēc nedēļas viesos Poznaņā pret vietējo "PSŽ".

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-12 07:57, pirms 14 gadiem
Nu ,visi jau zina ka viesos Loko labi nejiet