Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1533, Did:0, useCase: 3

Konkurss: "KHL decembra prognozes kopā ar Unibet.com"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) cīņas ar sparu norisināsies arī decembrī. Portāls Sportacentrs.com kopā ar Unibet.com un Dinamo Rīga arī šajā mēnesī turpinās iesākto - visiem lietotājiem piedāvās prognožu spēli, kurā jāprognozē katras turnīra spēles beigu rezultāts. Lai veicas!

KHL prognožu spēle portālā Sportacentrs.com norisinājusies jau vairākus gadus. Arī šogad spraigas prognozēšanas cīņas izvērtušās pirmajos trijos mēnešos. Tās turpināsies arī atlikušās sezonas garumā. Cīņas par balvām notiek katra kalendārā mēneša ietvaros. Decembra prognožu spēle norisināsies ar Unibet.com un Dinamo Rīga atbalstu.

Piedalīties DECEMBRA spēlē
DECEMBRA spēles rezultāti

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss „KHL decembra prognozes 2013” portālā Sportacentrs.com norisināsies 2013. gada decembrī. Jums jāprognozē visu attiecīgā kalendārā mēneša KHL spēļu beigu rezultāti, ierakstot pie katras komandas pa gūto vārtu skaitlim (neizšķirts nav iespējams). Spēles tiks ievadītas vismaz 24 stundas pirms to sākuma laika, bet brīvdienu spēles tiks ievadītas līdz piektdienas 17:00.

Kā spēlē tiks piešķirti punkti?

Atceries! Jāprognozē mača galaiznākums, tādējādi neizšķirts rezultāts nav iespējams.
Punkti tiks piešķirti pēc šādas shēmas:
Par pilnīgi pareizu spēles iznākuma prognozi - 3 punkti
Par pareizu spēles uzvarētāja prognozi ar pareizu vārtu starpību - 2 punkti
Par pareizu spēles uzvarētāja noteikšanu - 1 punkts
Par nepareizu spēles uzvarētāju noteikšanu - 0 punkti

Piedalīties DECEMBRA spēlē
DECEMBRA spēles rezultāti

Kā noteiks uzvarētājus?

Katras spēļu dienas beigās tiks ierakstīts spēļu pareizie rezultāti un pārrēķināti lietotāju iegūtie punkti. Spēles uzvarētājus noskaidrosim pēc visu attiecīgo spēļu beigām. Ja konkursa noslēgumā vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad augstāku vietu izcīnīs tas, kurš precīzāk atbildēs uz papildjautājumu. Svarīgi! Uz decembra papildjautājumu – „Cik vārtus gūs "Dinamo Rīga" komanda 2013./2014. sezonas KHL regulārā turnīra decembra spēļu pamatlaikos?” Jums jāatbild līdz ar atbildēm uz pirmajiem prognožu jautājumiem un šo atbildi nevarēsiet mainīt! Atbilde uz papildjautājumu ir obligāta – ja to nenorādīsiet, tad arī atbildes uz pamatjautājumiem netiek ieskaitītas! Tāpat obligāti ir jānorāda tālruņa numurs. Ja arī papildjautājumu atbildes vairākiem dalībniekiem sakritīs, tad augstāku vietu ieņems tas, kuram būs vairāk uzminēto precīzo rezultātu (3 punktu atbildes). Ja arī 3 punktu vērto atbilžu skaits sakritīs, tad skatīsimies 2 punktu vērto atbilžu skaitu. Tomēr, ja arī šis kritērijs neļaus noteikt, kurš ieņems augstāku vietu, tad tas tiks noteikts ar izlozes palīdzību.

Kādas ir balvas?

Balvas labākajiem prognozētājiem no Unibet.com, Dinamo Rīga un Sportacentrs.com.

VietaBalva
1.4 biļetes uz Dinamo Rīga spēli pret Novosibirskas Sibir 17.janvārī; Dinamo Rīga suvenīri; SA+ pieeja uz vienu mēnesi
2.-3.2 biļetes uz Dinamo Rīga spēli pret Novosibirskas Sibir 17.janvārī; Dinamo Rīga suvenīri; SA+ pieeja uz vienu mēnesi
4.-10.Dinamo Rīga suvenīri; SA+ pieeja uz vienu mēnesi

Piedalīties DECEMBRA spēlē
DECEMBRA spēles rezultāti

  +5 [+] [-]

, 2013-12-03 15:11, pirms 10 gadiem
kapec nevar kovertejumu apstities

  +3 [+] [-]

, 2013-12-03 23:40, pirms 10 gadiem
kad bus kopvertejums ??????????? bez vina nav interesanti spelet..........

  +2 [+] [-]

, 2013-12-04 15:54, pirms 10 gadiem
kāpēc nerāda kopvērtējumu par decembra mēnesi?

  +1 [+] [-]

, 2013-12-04 23:39, pirms 10 gadiem
Eu,kur kopvērtējums ?? Valodu zaudējuši ? Nevariet tautai izskaidrot ?!

     [+] [-]

, 2013-12-06 09:34, pirms 10 gadiem
kāpēc kopvērtējuma tabulā nav manis?

  -2 [+] [-]

, 2013-12-10 17:40, pirms 10 gadiem
ko jūs variet pērties!?! mēnesis vēl nav beidzies, bet gribas jau rezultātus!!!! nu un, ka nav ielikti rezultāti - tāpēc Omskas Avangard pret Čeļabinskas Traktor pēc jūsu prognozēm nospēlēs savādāk ?!?