Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1533, Did:0, useCase: 3

Konkurss: KHL februāra-marta prognozes

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kontinentālajā Hokeja Līgā (KHL) straujiem soļiem tuvojas regulārās sezonas beigas. Sportacentrs.com lietotājiem piedāvā prognožu spēli, kurā jāprognozē katras turnīra spēles beigu rezultāts. Lai veicas!

KHL prognožu spēle portālā Sportacentrs.com norisinājusies jau vairākus gadus. Arī šogad spraigas prognozēšanas cīņas izvērtušās visos līdzšinējos mēnešos. Februāra beigās un marta sākumā tiks izspēlēti atlikušie regulārās sezonas mači (kopumā 54). Šo maču ieskaitē arī noskaidrosim šīs spēles labākos.

Piedalīties FEBRUĀRA-MARTA spēlē
FEBRUĀRA-MARTA spēles rezultāti

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Jums jāprognozē visu attiecīgā perioda KHL spēļu beigu rezultāti, ierakstot pie katras komandas pa gūto vārtu skaitlim (neizšķirts nav iespējams). Spēles tiks ievadītas vismaz 24 stundas pirms to sākuma laika, bet brīvdienu spēles tiks ievadītas līdz piektdienas 17:00.

Kā spēlē tiks piešķirti punkti?

Atceries! Jāprognozē mača galaiznākums, tādējādi neizšķirts rezultāts nav iespējams.
Punkti tiks piešķirti pēc šādas shēmas:
Par pilnīgi pareizu spēles iznākuma prognozi - 3 punkti
Par pareizu spēles uzvarētāja prognozi ar pareizu vārtu starpību - 2 punkti
Par pareizu spēles uzvarētāja noteikšanu - 1 punkts
Par nepareizu spēles uzvarētāju noteikšanu - 0 punkti

Piedalīties FEBRUĀRA-MARTA spēlē
FEBRUĀRA-MARTA spēles rezultāti

Kā noteiks uzvarētājus?

Katras spēļu dienas beigās tiks ierakstīts spēļu pareizie rezultāti un pārrēķināti lietotāju iegūtie punkti. Spēles uzvarētājus noskaidrosim pēc visu attiecīgo spēļu beigām. Ja konkursa noslēgumā vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad augstāku vietu izcīnīs tas, kurš precīzāk atbildēs uz papildjautājumu. Svarīgi! Uz februāra-marta papildjautājumu – „Cik soda minūtes nopelnīs "Dinamo Rīga" komanda 2013./2014. sezonas KHL regulārā turnīra februāra un marta spēlēs?” Jums jāatbild līdz ar atbildēm uz pirmajiem prognožu jautājumiem un šo atbildi nevarēsiet mainīt! Atbilde uz papildjautājumu ir obligāta – ja to nenorādīsiet, tad arī atbildes uz pamatjautājumiem netiek ieskaitītas! Tāpat obligāti ir jānorāda tālruņa numurs. Ja arī papildjautājumu atbildes vairākiem dalībniekiem sakritīs, tad augstāku vietu ieņems tas, kuram būs vairāk uzminēto precīzo rezultātu (3 punktu atbildes). Ja arī 3 punktu vērto atbilžu skaits sakritīs, tad skatīsimies 2 punktu vērto atbilžu skaitu. Tomēr, ja arī šis kritērijs neļaus noteikt, kurš ieņems augstāku vietu, tad tas tiks noteikts ar izlozes palīdzību.

Kādas ir balvas?

Balvas sešiem labākajiem prognozētājiem Dinamo Rīga un Sportacentrs.com.

VietaBalva
1.Dāvanu karte 50 eiro vērtībā no Sport2000; Dinamo Rīga suvenīri; SA+ pieeja uz vienu mēnesi
2.Dāvanu karte 30 eiro vērtībā no Sport2000; Dinamo Rīga suvenīri; SA+ pieeja uz vienu mēnesi
3.Dāvanu karte 20 eiro vērtībā no Sport2000; Dinamo Rīga suvenīri; SA+ pieeja uz vienu mēnesi
4.-6.Dinamo Rīga suvenīri; SA+ pieeja uz vienu mēnesi

Piedalīties FEBRUĀRA-MARTA spēlē
FEBRUĀRA-MARTA spēles rezultāti

  -1 [+] [-]

, 2014-02-26 19:52, pirms 10 gadiem
Lai mūsējiem veicas!