Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2928, Did:0, useCase: 3

Šovakar "Hokeja diēta" ar Rodrigo Ābolu – Latvija pret Šveici

Jānis Celmiņš

Latvijas hokeja izlasei atceltajā pasaules čempionātā Šveicē šovakar būtu bijis jāaizvada turnīra sestā spēle, tiekoties ar Šveices izlasi. Jau pllkst. 21.00 “Hokeja diētas” tiešraidē pie Jāņa Celmiņa un Edgars Lūsiņa viesosies Latvijas izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols.

Līdzšinējās “Hokeja diētas 2020” epizodē pavienojušies brāļi Rihards un Roberts Bukarti, Oskars Cibuļskis, Kaspars Daugaviņš, Jānis Sprukts, sekmējot četru uzvaru izcīnīšanu piecās Šveicē nenotiekošā pasaules čempionāta spēlēs. Apspēlētas Norvēģijas, Kazahstānas, Itālijas un ASV izlases, bet vienīgais zaudējums piedzīvots pēcspēles metienos, piekāpjoties Somijai.

“Hokeja diētas” tiešraide arī šovakar norisināsies sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kanālā un būs pieejama arī portālā Sportacentrs.com. Tiešraides sākums plkst. 21.00. Tās laikā Rodrigo Ābols atcerēsies savas līdzšinējās spēles pasaules čempionātos, raksturos Šveices izlases stiprās un vājās vietas, kā arī atklās, ko pirms spēlēm ar švieciešiem parasti ģērbtuvēs teikuši treneri. Tāpat hokejists būs gatavs rubrikai “Lūša nagos”, kā arī atbildēs uz skatītāju jautājumiem. Uzdod savu jautājumu arī tu!

Abonē (SUBSCRIBE) sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kanālu un skaties visas līdzšinējās “Hokeja diētas 2020” epizodes šeit: https://ej.uz/eXiSportsYouTube

”Hokeja diētu” ar Rodrigo Ābolu plkst. 21:00 skaties šeit:

     [+] [-]

, 2020-05-17 14:56, pirms 4 gadiem
Seksīstail un Baltika 0% reklāmas būs?

     [+] [-]

, 2020-05-17 20:26, pirms 4 gadiem
Cik zinu mūsējie Somiju uzvarēja.... bet tas tā starp citu...