Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2928, Did:0, useCase: 3

Šovakar "Hokeja diēta" ar Oskaru Cibuļski – Latvija pret Itāliju

Jānis Celmiņš

Latvijas hokeja izlasei atceltajā pasaules čempionātā Šveicē šovakar būtu bijis jāaizvada turnīra trešā spēle, tiekoties ar Itālijas izlasi. Jau pllkst. 21.00 “Hokeja diētas” tiešraidē pie Jāņa Celmiņa un Edgars Lūsiņa viesosies Latvijas izlases aizsargs Oskars Cibuļskis.

Pirmajā šī pavasara “Hokeja diētā” piedalījās Rihards Bukarts. Improvizētajā spēlē pret norvēģiem, kas bija Latvijas izlases debijas cīņa turnīrā, tika izcīnīta uzvaru ar rezultātu 4:2.

Dienu vēlāk ar Robertu Bukartu priekšgalā Latvijas izlase ar rezultātu 6:3 pieveica Kazahstānas izlasi. Punktu spēlei pielika Oskars Cibuļskis, kurš šodien būs Celmiņa un Lūsiņa viesis “Hokeja diētas” trešajā tiešraidē, kurā vīri izspēlēs maču ar itāļiem.

“Hokeja diētas” tiešraide norisināsies sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kanālā un būs pieejama arī portālā Sportacentrs.com. Tiešraides sākums plkst. 21.00. Tās laikā Oskars atcerēsies savas līdzšinējās spēles pasaules čempionātos, pastāstīs par dzīvi Čehijā, kur aizvadījis pēdējās trīs sezonas, raksturos Itālijas izlases stiprās un vājās vietas, kā arī atklās, ko pirms spēlēm ar itāļiem parasti ģērbtuvē teicis izlases treneris. Tāpat hokejists būs gatavs rubrikai “Lūša nagos”, kā arī atbildēs uz skatītāju jautājumiem. Uzdod savu jautājumu arī tu!

Abonē (SUBSCRIBE) sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kanālu un nenokavē: https://ej.uz/eXiSportsYouTube

”Hokeja diētu” ar Oskaru Cibuļski plkst. 21:00 skaties šeit: