Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Šovakar "Hokeja diēta" ar Robertu Bukartu – Latvija pret Kazahstānu

Jānis Celmiņš

Latvijas hokeja izlasei atceltajā pasaules čempionātā Šveicē šovakar būtu bijis jāaizvada turnīra otrā spēle, tiekoties ar Kazahstānas izlasi. Jau pllkst. 21.00 “Hokeja diētas” tiešraidē pie Jāņa Celmiņa un Edgars Lūsiņa viesosies Latvijas izlases uzbrucējs Roberts Bukarts.

Pirmajā šī pavasara “Hokeja diētā” piedalījās Roberta Bukarta brālis Rihards, improvizētajā “Hokeja diētas” spēlē pret norvēģiem, kas bija Latvijas izlases debijas cīņa turnīrā, palīdzot izcīnīt uzvaru ar rezultātu 4:2. Par labāko šajā spēlē tika atzīts Roberts, līdz ar to tieši viņš šodien būs Celmiņa un Lūsiņa viesis šī vakara tiešraidē.

Roberts līdz šim piedalījies septiņos pasaules čempionātos. Izlases kreklu mugurā viņš vilcis 45 cīņās, izceļoties ar desmit gūtiem vārtiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm. Pirms neilga laika Bukarts vienojās par līgumu ar Čerepovecas “Severstal”, un šodien pret Kazahstānas izlasi būs galvenais cīņā saucējs.

“Hokeja diētas” tiešraide norisināsies sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kontā un būs pieejama arī portālā Sportacentrs.com. Tiešraides sākums plkst. 21.00. Tās laikā Roberts atcerēsies savas līdzšinējās spēles pasaules čempionātos, pastāstīs par dzīvi Čehijā, kur aizvadījis pēdējās sezonas, raksturos Kazahstānas izlases stiprās un vājās vietas, kā arī atklās, ko pirms spēlēm ar kazahiem parasti ģērbtuvē teicis izlases treneris. Tāpat hokejists būs gatavs rubrikai “Lūša nagos”, kā arī atbildēs uz skatītāju jautājumiem. Uzdod savu jautājumu arī tu!

Abonē (SUBSCRIBE) sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kanālu un nenokavē: https://ej.uz/eXiSportsYouTube

”Hokeja diētu” ar Robertu Bukartu plkst. 21:00 skaties šeit: