Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kreicbergam vārti uzvarētā Čempionu līgas mačā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kreicbergam vārti uzvarētā Čempionu līgas mačā
Nils Kreicbergs. Foto: Latvijas Handbola federācija

LETA. Latvijas handbolists Nils Kreicbergs trešdien guva vienus vārtus Eiropas handbola federācijas (EHF) organizētās Čempionu līgas mačā, palīdzot Somijas klubam Rīhimeki "Cocks". Somijas čempione C apakšgrupas mačā mājās ar 29:27 (15:12) uzveica Slovākijas vienību Prešovas "Tatran".

Kreicbergs vārtus guva mača 42. minūtē, kad ar savu vienīgo metienu pa vārtiem panāca 22:19. Mača beigās viesi atspēlējās un pārņēma vadību, tomēr "Cocks" noslēdzošajās minūtēs iemeta trīs bezatbildes vārtus un svinēja uzvaru ar 29:27.

"Cocks" ar diviem punktiem trīs spēlēs apakšgrupā ieņem ceturto vietu. Tiesa, pārējās četras komandas vēl nav aizvadījušas trešās kārtas spēles.

Tikmēr spēcīgākajā ešelonā spēlē Daiņa Krištopāna un Artūra Kuģa pārstāvētā Skopjes "Vardar" vienība.

C un D grupu pirmo vietu ieguvēji divās spēlēs ar otras grupas otro labāko komandu noskaidros divas vienības, kas pievienosies A un B grupu 12 spēcīgākajiem klubiem, lai noskaidrotu 2019./2020. gada sezonas kausa ieguvēju. Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā nepiedalīsies A un B grupu uzvarētāji, cīņās iesaistoties no otrās kārtas.

Uzvarētājs tiks noskaidrots finālčetrinieka cīņās Ķelnē 2020. gada 30. un 31. maijā.