Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Klešniks: "Sajūtas bija lieliskas. Esmu patiesi laimīgs un izbaudīju šo spēli"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klešniks: "Sajūtas bija lieliskas. Esmu patiesi laimīgs un izbaudīju šo spēli"
Evars Klešniks. Foto: TBV Lemgo Lippe

Latvijas nacionālās izlases handbolists Evars Klešniks sniedzis savu komentāru pēc atgriešanās spēles Vācijas Bundeslīgā, atzīmējot, ka ir izbauda šo iespēju atgriezties augstākajā līmenī.

"Sajūtas bija lieliskas. Esmu patiesi laimīgs un izbaudīju šo spēli," savas sajūtas pēc atgriešanās spēles komentē Evars Klešniks. Jāatgādina, ka viņa pārstāvētā komanda "TBV Lemgo Lippe" ar lielisku aizsardzību savu skatītāju priekšā apspēlēja "Stuttgart" komandu - 27:23.

"Domāju, ka mēs kopumā bijām vienotāki kā komanda. Bijām ļoti labi sagatavojušies, un arī mūsu fani bija lieliski. Spēlēt savā laukumā ir superīgi. Komandas gars, aizsardzība, mūsu vārtsargs, pāreja uzbrukumā - tie bija galvenie iemesli, kāpēc izdevās izcīnīt uzvaru. Tajā pašā laikā jāatzīmē arī tas, ka uzbrukumā spējām spēlēt pietiekami pacietīgi," uzvaras iemeslus skaidro Klešniks.

Klešniks arī komentēja savu draudzību ar citu Bundeslīgas spēlētāju Aleksandru Pētersonu, kurš ir Latvijas handbola audzēknis. "Es viņu labi pazīstu, viņš ir pāris mēnešus jaunāks par mani. Mēs esam no vienas valsts. Ļoti labi pazīstu viņu. Jau esam paspējuši aprunāties. Pēc līguma parakstīšanas nekavējoties viņam zvanīju. Nācās atvainoties par to, ka tik ilgu laiku nebiju klāt (smaida)."

Jau rīt Vācijas Bundeslīgas ietvaros "TBV Lemgo Lippe" spēlēs viesos pret "Balingen-Weilstetten". "Domāju, ka mums ir jādomā par katru spēli atsevišķi. Jādomā par nākamo maču un nav jāskatās kaut kur tālāk," noslēgumā piebilst Klešniks.

Izmantotie resursi:
https://www.handball-world.news/o.r...
handball