Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepājai" beidzas līgumi ar ģenerālsponsoru un vairākiem līderiem

Rolands Eliņš

"Liepājai" beidzas līgumi ar ģenerālsponsoru un vairākiem līderiem
Ģirts Karlsons. Foto: Jānis Līgats

Futbola klubs „Liepāja” vienojies par sadarbības turpināšanu ar galveno treneri Gordonu Jangu, ar kuru tuvākajā laikā tiks oficiāli noslēgts divu gadu līgums, kamēr līgumi beigušies ar vairāk nekā desmit spēlētājiem, kuri komandā neatgriezīsies, vēsta "Kurzemes Vārds". „Liepājai” pēc šīs sezonas beidzies sadarbības līgums ar ģenerālsponsoru „Mogo”, un kluba vadība grasās uzsākt jaunas sarunas ar potenciālajiem sponsoriem, portālam Sportacentrs.com pastāstīja komandas preses pārstāvis Dāvids Jansons.

Laikraksts „Kurzemes Vārds” ziņo, ka „Liepājas” komandu pēc sezonas beigām atstājuši vairāk nekā desmit spēlētāji – leģionāri Arsens Beglarjans, Sadī Gejs, Kasims Sumarē, Leonels Strumija, Bendžamins Teidi, Dams Gejs, kā arī vietējie spēlētāji Endijs Šlampe, Toms Gucs, Jānis Krautmanis, karjeru beigušais Kristaps Grebis, Vladimirs Kamešs, Ģirts Karlsons un Ēriks Punculs.

Jansons paskaidroja, ka Kamešs izvēlējies atkal doties leģionāra gaitās, ar Karlsonu, kurš Liepājā atgriezās pagājušās sezonas vidū un šosezon guva desmit vārtus, nolemts nepagarināt līgumu, savukārt par sadarbības turpināšanu ar Igoru Kozlovu vēl tiks veiktas pārrunas pēc pēcsezonas atvaļinājuma, un netika izslēgta iespēja, ka ar viņu sadarbība varētu tikt turpināta.

Drīzumā tiek sagaidīti papildinājumi komandā, un "Kurzemes vārds" ziņo par trenera Janga vēlmēm meklēt pastiprinājumus uzbrucēju līnijā, kurus viņš gatavojas meklēt Eiropas un Lielbritānijas klubos, kā arī tika piesaukta vēlme papildināt sastāvu ar vismaz trim pussargiem.

Gordons Jangs Latvijas futbolā ienāca kā Latvijas izlases galvenā trenera Miksu Pātelainena asistents, bet septembrī tika oficiāli apstiprināts kā „Liepājas/Mogo” galvenais treneris. Līgums ar viņu tika noslēgts līdz sezonas beigām, un Janga vadībā liepājnieki pabeidza sezonu ceturtajā vietā Virslīgā, izcīnot tiesības nākamvasar spēlēt Eirokausos.

„Liepājas” komandas jauno vadību Janga paveiktais apmierinājis un panākta vienošanās par līgumu uz vēl divām sezonām. Kā norādīja Jansons, atlikusi vairs tikai formāla līguma parakstīšana, un drīzumā tiks pavēstīts arī par kolektīva papildināšanu ar trenera asistentu, kura vārds pagaidām netika nosaukts.

„Liepāja” arī vismaz šobrīd palikusi bez sponsora nosaukumā – pienācis termiņš sadarbības līgumam ar „Mogo”. Tika paskaidrots, ka šī ir loģiska situācija, jo klubs uzņēmis jaunu virzienu un ieguvis jaunu vadību, attiecīgi arī tiek no jauna izvērtētas iespējas ar sponsoriem. Iespēju, ka tieši ar „Mogo” varētu noslēgt jaunu sadarbības līgumu, Jansons neizslēdza, taču norādīja, ka pirms sadarbības pārrunu uzsākšanas nebūtu korekti sniegt mājienus vienā vai otrā virzienā.

Izmantotie resursi:
https://www.liepajniekiem.lv/sports...

  +4 [+] [-]

, 2018-11-27 15:52, pirms 5 gadiem
Gribās ticēt un cerēt, ka Hromovs&Co atkal Liepājā izveidos futbola klubu ar kuru vairums liepājnieku gribēsies lepoties.
Veiksme viņiem.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-27 15:52, pirms 5 gadiem
Buļ, buļ, buļ?

 +11 [+] [-]

, 2018-11-27 16:02, pirms 5 gadiem
Liepājai iespēja atdzimt.
Labākās sezonas bija, kad Dobrecovs vilka ārā jaunos kadrus. Cerams, tagad varētu notikt kas līdzīgs.
Pertija jau bija jauno "attīstītājs" tagad attīstīs jaunos RFS-šņikus vispār Pertija bija lielākā FK Liepāja kļūda kluba neilgajā vēsturē, ja ņem vērā arī Metalurga ēru, tad arī paliek lielākā kļūda.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-27 16:12, pirms 5 gadiem
Ja skaļi sola meklēt Rietumos, tad aizdomas ka neatved bariņu no Austrumu nepifmajām līgām..

  +1 [+] [-]

, 2018-11-27 16:44, pirms 5 gadiem
Tāpēc jau pirmie notinās lielie kluba lumpeņi. Izlases bāzes klubs. Jauno audzinātāji un kas tik vēl nē

  +7 [+] [-]

, 2018-11-27 16:45, pirms 5 gadiem
Varbūt Ģirts nākamsezon citas komandas sastāvā revanšēsies Jangam

  +3 [+] [-]

, 2018-11-27 16:46, pirms 5 gadiem
Viens no pirmajiem papildinājumiem cik dzirdēts ir Ulimbaševs.Nez kas ar vārtsargiem būs.Varbūt Māliņu paņems.

     [+] [-]

, 2018-11-27 17:33, pirms 5 gadiem
Manuprāt, pareizs lēmums pagarināt līgumu ar Jangu. Viņš atnāca, Liepājai esot grūtā situācijā, un izvilka klubam Eirokausus. Attiecībā uz spēlētājiem, interesanti, kāpēc Karļiks palaists, ņemot vērā, ka viņš šogad bija komandas rezultatīvākais spēlētājs. Arī sezonas laikā viņš pāris mačus izlaida, lai gan bija vesels, līdz ar to jādomā, ka varbūt bija kādas domstarpības ar treneri vai kluba vadību. Varbūt arī, ka plāns vienkārši ir likt uzsvaru uz jaunākiem spēlētājiem un Karļikam šogad apritēja jau 37.

Neskatoties uz Karļika vecumu, viņš pērn apliecināja, ka ir labākajā formā un var būt komndas līderis. Līdz ar to domāju, ka citas Virslīgas komandas sarosīsies un piedāvās viņam līgumu. Varbūt atkal tie paši ventspilnieki, Riga, kas viņu lenca pirms gada, vai varbūt arī Spartaks, kam šogad bija izteikts līdera trūkums uzbrukumā (Višņakovu neskaitīsim, jo viņš ir malējais pussargs).

     [+] [-]

, 2018-11-27 17:37, pirms 5 gadiem
Kamešs varēja mēģināt iespēlēties Liepājā un nostiprināties izlasē, jo šogad sezonas beigas aizvadīja ļoti labi. Tagad, aizbraucot uz ārzemēm, būs grūtāk sev pienācīgu spēles laiku garantēt.

Prieks, ka klubs lēmis paturēt senegālieti Seidenu Keitā - viņš, manuprāt, bija labākais Liepājas leģionārs pērn un arī viens no labākajiem malējiem aizsargiem Virslīgā. Arī Sadī Gejs bija pietiekami labs, bet pārējie leģionāri gan ar neko sevišķu neizcēlās, tāpēc nav brīnums, ka tiek atlaisti. Tostarp, arī vārtsargs Beglarjans - vietējā līmenī noteikti var atrast kādu, kurš nav ne par mata tiesu sliktāks. Strumija aizvadīja labu periodu Liepājā, bet pērnā sezona bija blāvākā nekā iepriekšējās.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-27 17:41, pirms 5 gadiem
maikls19 rakstīja: Viens no pirmajiem papildinājumiem cik dzirdēts ir Ulimbaševs.Nez kas ar vārtsargiem būs.Varbūt Māliņu paņems.
Tirgus ar vietējiem vārtsargiem ir plašs. Savos klubos rezervistu lomās ir tādi vārtsargi kā Māliņš (Riga), Uvarenko (FKV), Grigorjevs (RFS), Krūmiņš (Jelgava), kuri noteikti gribētu lielāku spēles laiku. Ir vēl virkne jauno un pašai Liepājai jau ir Raļkevičs, Zviedris un Sopots. Nav teikts, ka liepājnieki ņems vēl kādu. Beglarjans tika ņemts pēc tam, kad abi - Raļkevičs un Sopots - notraumējās un izkrita no sastāva uz ilgu laiku.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-27 17:45, pirms 5 gadiem
Tikmēr pēc Instagram spēlētāju profiliem noprotams, ka Jelgavu atstājis japānis Nakano, bet Spartaku - kapteinis Kosoričs, kuri pateicās savām komandām par tur pavadīto laiku. Arī Rakels savu pēdējo spēli Riga FC jau ir aizvadījis un šķietami pievienosies Kipras klubam Paphos FC.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-27 18:14, pirms 5 gadiem
Grūti pašlaik spriest, kā ir pareizi. Ja godīgi, tad 70% no atlaisto saraksta, acis nedega. Pārsteidz Keitā atstāšana. Cik dzirdēju, tad jau pagājušo sezonu līgumu klubs Keitā ir ar lūgšanu izlūdzies. Ja reiz fērējam ārā vienu daļu, tad bija jāatstāj tādi, kuri grib spēlēt paši. Nu nezinu, varbūt kļūdos attiecībā uz Keitā. Strumija.. Pats visu sabojāja, kad gāja pēc sezonas pie Hramova pēc lielā piķa.. Dzīvosim, redzēsim. Liepājā briest kaut kas interesants. No "BUĻ. BUĻ, BUĻ", kā te saka, nav ne smakas. Restarts konkrēts ieslēgts.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-27 18:28, pirms 5 gadiem
Karlsonam vēl pulvers sauss un ja prasmīgi tiktu izmantots,ne mazāko šaubu,ka atkal būtu snaiperu līderos.

     [+] [-]

, 2018-11-27 18:43, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Karlsonam vēl pulvers sauss un ja prasmīgi tiktu izmantots,ne mazāko šaubu,ka atkal būtu snaiperu līderos.
Piekrītu. Redzēsim, kurš no pārējiem Virslīgas klubiem to sapratīs pirmais. Ventiņi tik tikko no Spartaka ieguva Svārupu, Spartakam Karļiks, kā reiz, noderētu, it sevišķi, ņemot vērā šī gada uzbrucēju pieticīgo rezultativitāti.

     [+] [-]

, 2018-11-27 19:12, pirms 5 gadiem
reikons rakstīja: Tirgus ar vietējiem vārtsargiem ir plašs. Savos klubos rezervistu lomās ir tādi vārtsargi kā Māliņš (Riga), Uvarenko (FKV), Grigorjevs (RFS), Krūmiņš (Jelgava), kuri noteikti gribētu lielāku spēles laiku. Ir vēl virkne jauno un pašai Liepājai jau ir Raļkevičs, Zviedris un Sopots. Nav teikts, ka liepājnieki ņems vēl kādu. Beglarjans tika ņemts pēc tam, kad abi - Raļkevičs un Sopots - notraumējās un izkrita no sastāva uz ilgu laiku.
Cik dzirdēts tad meklē vēl vienu vārtsargu Liepājas vadība.Vairāk lieku uz Māliņu vai Uvarenko.Krūmiņš nevelk pašlaik tādu līmeni.

     [+] [-]

, 2018-11-27 19:55, pirms 5 gadiem
Bet būs tenisa korti, manēža ir, LOC... viss-tikai sporta dzīves līmenis ir, piedodiet, Valkas līmenī!? Simtiem miljonu betonā... labs ieguldījums, stāvēs simts gadus bez bēdas!?

  +2 [+] [-]

, 2018-11-27 21:07, pirms 5 gadiem
''ar Karlsonu, kurš Liepājā atgriezās pagājušās sezonas vidū un šosezon guva desmit vārtus, nolemts nepagarināt līgumu''

šis gan dīvaini. Ceru, ka Metta paņems Karlsonu!

  +2 [+] [-]

, 2018-11-27 23:46, pirms 5 gadiem
reikons rakstīja: Tikmēr pēc Instagram spēlētāju profiliem noprotams, ka Jelgavu atstājis japānis Nakano, bet Spartaku - kapteinis Kosoričs, kuri pateicās savām komandām par tur pavadīto laiku. Arī Rakels savu pēdējo spēli Riga FC jau ir aizvadījis un šķietami pievienosies Kipras klubam Paphos FC.
Rakels slavenajā preses konforencē pats teica, ka bauks uz Paphos. Rigai viņš bija tikai izīrēts.

     [+] [-]

, 2018-11-27 23:47, pirms 5 gadiem
maikls19 rakstīja: Cik dzirdēts tad meklē vēl vienu vārtsargu Liepājas vadība.Vairāk lieku uz Māliņu vai Uvarenko.Krūmiņš nevelk pašlaik tādu līmeni.
Var jau būt, bet domāju Raļkevičs pirms traumas neslikti sevi pieteica pirmā vārtsarga lomā. Ceru, ka viņam tiks dota vēl viena iespēja.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-28 01:09, pirms 5 gadiem
KArlsons un Strumija ir lieli zaudējumi.
Redzēsim,kas nāks vietā!

  +2 [+] [-]

, 2018-11-28 09:32, pirms 5 gadiem
Futbola biznesa būtība, cik saprotu, ja toto noliekam malā (bet pavisam neizmirstam) virslīgā grozās ap eirokausu naudu. Tātad var sagaidīt lētu, vidēji labu leģionāru komplektāciju un konkurenci Rīgai, Ventspilij. Protams, ja bizness neatmaksāsies, privātpersona krievs Hromovs notīsies pusotra gada laikā un viss būs atpakaļ pie sasistas siles. Īstenībā pat grūti iedomāties citu ilgtermiņa scenāriju. Tas viens.

Otrs, Hromova ienākšana kaut kā ļoti sakrita laika ziņā ar Mettas, RFS (un tobrīd Liepājas) centieniem mainīt futbola dzīves virzienu Latvijā uz tādu, kas ilgtermiņā varētu izvest mūs ārā no stagnējošās tendences jebšu pamatīgas bedres. Nez vai nejaušība, jeb vnk lēta pārpirkšana.

  -1 [+] [-]

, 2018-12-02 20:30, pirms 5 gadiem
Karlsons labi noderētu Jelgavai!