Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Krievs Grišins oficiāli kļuvis par Latvijas čempiones "Spartaks" galveno treneri

Ints Megnis
Ints Megnis

Krievs Grišins oficiāli kļuvis par Latvijas čempiones "Spartaks" galveno treneri
Aleksandrs Grišins
Foto: CSKA

Par iepriekšējo divu gadu Latvijas čempionvienības futbolā Jūrmalas "Spartaka" galveno treneri oficiāli apstiprināts krievu speciālists Aleksandrs Grišins, kurš pirmoreiz postenī būs jau svētdien.

Starpsezonā par "Spartaka" galveno treneri kļuva Samvels Babajans no Uzbekistānas, tomēr vēlāk izrādījās, ka Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) viņam nav piešķīrusi nepieciešamo licenci, tāpēc speciālists nevar vadīt komandu. Līdz ar to "Spartakam" bija dots laiks līdz 1. maijam, lai atrastu jaunu galveno treneri. Sezonas ievadā šos pienākumus uzņēmās asistents Dmitrijs Kalašņikovs.

Savukārt piektdien "Spartaka" vienība panākusi vienošanos ar Grišinu. Savulaik viņš 19 gados debitēja Maskavas CSKA rindās, un jau gadu vēlāk ar šo pašu klubu kļuva par PSRS čempionu. Profesionālo futbolista karjeru beidzis 2006. gadā, pēc kuras arī pievērsies vairāk trenera darbam. Grišins septiņus gadus trenēja CSKA otro komandu, bet 2017. gadā viņam tika uzticēts Krievijas U17 izlases galvenā trenera amats, šajā postenī pavadot sešus mēnešus.

Kā vēsta "Spartaks", Babajanam, ņemot vērā lielo pieredzi gan Āzijas futbolā, gan Uzbekistānas izlasē, piedāvāta iespēja kļūt par kluba tehnisko direktoru un uzbeks tam arī piekritis.

Debiju pie "Spartaka" stūres Grišins piedzīvos svētdien, kad mājās tiks uzņemta pārliecinoši spēlējošā "Ventspils" komanda. Spēle sāksies plkst. 15:00, to translējot kanālam "Best4Sport TV Extra".

Virslīgas kopvērtējumā šobrīd līdere ar deviņiem punktiem trijās spēlēs ir RFS komanda, pa septiņiem punktiem ir "Liepāja/Mogo" un "Ventspils" komandām, bet "Spartaks" ar sešiem punktiem ir ceturtajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Aleksandrs Grišins kļūst par Jūrmalas Spartaks...

     [+] [-]

, 2018-04-21 22:05, pirms 6 gadiem
krievs Grišins...

     [+] [-]

, 2018-04-21 23:53, pirms 6 gadiem
Kāpēc tik ļoti jāizceļ tautība?

  -1 [+] [-]

, 2018-04-22 23:01, pirms 6 gadiem
Tāpēc,ka Latvijas virslīga pārtop par Krievijas virslīgu!