Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF oficiāli paziņo, ka "Ventspils" vārtu guvums bija jāieskaita

Ints Megnis
Ints Megnis

LFF oficiāli paziņo, ka "Ventspils" vārtu guvums bija jāieskaita
Alans Snodijs. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācija (LFF) piektdienas vakarā oficiālā paziņojumā pavēstījusi, ka "Ventspils" komandas gūtie vārti šīs nedēļas "Optibet" Virslīgas mačā pret "Riga" komandu, kurus tiesnesis Aleksandrs Anufrijevs atcēla, bija jāskaita.

"Kas attiecas uz nepareizo lēmumu neieskaitīt vārtu guvumu mačā "Riga" - "Ventspils", esmu izanalizējis situāciju pilnībā, lai saprastu kļūdas rašanās iemeslus. Turpināsim trenēt un izglītot mūsu tiesnešus. Mums jāsamazina tiesnešu kļūdu skaits līdz minimumam," situāciju īsi komentējis LFF Tiesnešu pārraudzības eksperts Alans Snodijs.

LFF paziņojumā lūgusi ar izpratni izturēties pret visiem futbola tiesnešiem, paturot prātā, ka kļūdīties ir tikai cilvēcīgi. Tāpat LFF piebilst, ka kļūdas atzīšana "Ventspils" kluba pārstāvjiem, spēlētājiem un līdzjutējiem ir vājš mierinājums. Trešdien notikušā spēle noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0.

"Ventspils" komandas prezidents Adlans Šišhanovs allaž visskarbāk kritizējis tieši Anufrijevu, kurš kļūdu pieļāva arī šajā mačā. Šišhanovs pēc šīs spēles kārtējo reizi preses konferencē pārstāvēja "Ventspils" komandu un LFF viņam piektdien piesprieda diskvalifikāciju līdz sezonas beigām. Kā iepriekš piektdien ziņoja LFF, Šišhanovam par atkārtotiem neētiskiem un aizvainojošiem izteicieniem tiesnešu virzienā piespriests 560 eiro liels naudas sods. Tāpat viņam piemērota diskvalifikācija līdz 19. novembrim ("Ventspils" pēdējo spēli aizvadīs 9. novembrī), aizliedzot atrasties ģērbtuvēs, tehniskajā zonā un piedalīties preses konferencēs. LFF atzīmējusi, ka Šišhanovs ne tikai veltījis neētiskus izteicienus tiesnešiem, bet arī veicis galvenā trenera funkcijas bez atbilstošas licences. Igors Kļosovs, ventspilnieku galvenais treneris, nevarēja būt kopā ar komandu diskvalifikācijas dēļ.

Ar 26 spēlēs sakrātajiem 42 punktiem "Ventspils" turnīra tabulā ieņem trešo vietu. Priekšā esošajai RFS ir par trim punktiem vairāk, bet piecus punktus aiz muguras ir Jūrmalas "Spartaks".

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12169/snoudijs...

  +3 [+] [-]

, 2019-09-21 00:36, pirms 5 gadiem
Tas ir LV līmenis

  +2 [+] [-]

, 2019-09-21 01:25, pirms 5 gadiem
Ja nebūtu spiediena diezvai atdzītu kļūdu!! A tiesnesim būs kādas sankcijas? Nē,jo kļūdīties ir cilvēciski. Vis tēma izsmelta.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-21 01:30, pirms 5 gadiem
Un vel kapē šis paziņojums tapis piekdienas vakarā? Ļoti dīvaini!

  +7 [+] [-]

, 2019-09-21 06:59, pirms 5 gadiem
Nu lūk! Viss?Jautājums it kā atrisināts.Cilvēciska kļūda,tā mēdz būt,pat pasaules čempionātos.Viss ok.Tagad paskatāmies uz sekām.Debitantam atņemti pirmie vārti jau pirmajā virslīgas spēlē(virslīgas vēsturē,lai viņi ieiet kā Anufrijeva vārti ,Šišhanovs aizsūtīts,labākajā gadījumā,uz tribīnēm.Tas būtu tas mazākais.FK Ventspils varbūt zaudēja potenciāli divus svarīgus punktus,kas sezonas beigās varētu pārvērsties ciparos ar vairākām nullēm.Tas jau ir nopietnāk.Tāds pagaidām ir rezultāts Anufrijeva cilvēciskai kļūdai varētu jau likt punktu,bet kaut kā pietrūkst.Un pietrūkst,lūk kas!Futbolisti tiek sodīti ar kartiņām,naudas sodiem,tāpat arī klubu pārstāvji.Man ļoti gribētos ieraudzīt Anufrijeva tiesāšanu 1.līgā līdz sezonas beigām,teiksim par komandējuma naudu,lai nezaudē pavisam kvalifikāciju.Tad būtu puslīdz godīgi.Vai kaut ko no šī gadījuma varam ieraudzīt pozitīvu.Nenoliedzami,jo neatceros,varbūt kāds var mani palabot,kad pēdējo reizi LFF būtu atzinusi publiski tiesneša rezultatīvu kļūdu.Beidzot tas ir noticis! Sperts mazs mikrosolītis pareizajā virzienā.

  +6 [+] [-]

, 2019-09-21 07:36, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Nu lūk! Viss?Jautājums it kā atrisināts.Cilvēciska kļūda,tā mēdz būt,pat pasaules čempionātos.Viss ok.Tagad paskatāmies uz sekām.Debitantam atņemti pirmie vārti jau pirmajā virslīgas spēlē(virslīgas vēsturē,lai viņi ieiet kā Anufrijeva vārti ,Šišhanovs aizsūtīts,labākajā gadījumā,uz tribīnēm.Tas būtu tas mazākais.FK Ventspils varbūt zaudēja potenciāli divus svarīgus punktus,kas sezonas beigās varētu pārvērsties ciparos ar vairākām nullēm.Tas jau ir nopietnāk.Tāds pagaidām ir rezultāts Anufrijeva cilvēciskai kļūdai varētu jau likt punktu,bet kaut kā pietrūkst.Un pietrūkst,lūk kas!Futbolisti tiek sodīti ar kartiņām,naudas sodiem,tāpat arī klubu pārstāvji.Man ļoti gribētos ieraudzīt Anufrijeva tiesāšanu 1.līgā līdz sezonas beigām,teiksim par komandējuma naudu,lai nezaudē pavisam kvalifikāciju.Tad būtu puslīdz godīgi.Vai kaut ko no šī gadījuma varam ieraudzīt pozitīvu.Nenoliedzami,jo neatceros,varbūt kāds var mani palabot,kad pēdējo reizi LFF būtu atzinusi publiski tiesneša rezultatīvu kļūdu.Beidzot tas ir noticis! Sperts mazs mikrosolītis pareizajā virzienā.
Savulaik identiski tiesāja Lajuks. Nekur netika nobīdīts. Tieši tāpat vilka Skonto. Ar absolūti tīri gūtiem vārtiem variēja, kā gribēja. Jāpaskatās, cik Anufrijevs pendeles sadevis, bet Lajuks varēja vienā spēlē 3 mierīgi iedot, ja nebija vēlamais rezultāts. Tas tikpat atklāti pietiesāja.

  +4 [+] [-]

, 2019-09-21 09:38, pirms 5 gadiem
Anufrevs jāsoda.

  +6 [+] [-]

, 2019-09-21 09:51, pirms 5 gadiem
Video redzams, ka galvenais tiesnesis pirmais fiksē aizmuguri nevis līniju tiesnesis, kurš ceļ karodziņu pēc Anufrijeva reakcijas. Gribētos dzirdēt tiesneša pamatojumu kā viņš varēja redzēt aizmuguri labāk nekā līn.tiesnesis.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-21 11:13, pirms 5 gadiem
kreesls , 09:38, pirms stundas , ignorēt , atbildēt
Anufrevs jāsoda

Anufriju nevar, nav kas soda,jo viņš pats ir tiesnešu daļas šefs.Kur Tu esi redzējis,ka deputāts pats sevi soda ?Te taču Latvija......

  +1 [+] [-]

, 2019-09-21 12:09, pirms 5 gadiem
Godīgi sakot kauns skatīties uz šo epizodi. Kāpēc netika ieskaitīts šīs FKV ļoti svarīgs gols lai paliek uz Anufrieva sirdsapziņas. Izskatas ka viņš jau gribēja rādīt uz laukuma centru bet pēc tam priecīgi anulēja vārtus. Visi tagad var cepties internetā, bet punkti tabulā paliek

  +1 [+] [-]

, 2019-09-21 12:13, pirms 5 gadiem
kristers95 rakstīja: Video redzams, ka galvenais tiesnesis pirmais fiksē aizmuguri nevis līniju tiesnesis, kurš ceļ karodziņu pēc Anufrijeva reakcijas. Gribētos dzirdēt tiesneša pamatojumu kā viņš varēja redzēt aizmuguri labāk nekā līn.tiesnesis.
Video skaidri redzams, ka aizmuguri pirmie fiksē Riga spēlētāji un tikai tad pamodas tiesnēši pēc ķedes reakcijas )))