Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaks" šķiras no Pavlova, Grebis pievienojas "Jūrmalai"

Agris Suveizda

"Spartaks" šķiras no Pavlova, Grebis pievienojas "Jūrmalai"
Andrejs Pavlovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Futbola federācija vakar savā mājaslapā vēstīja par jaunākajām oficiāli noslēgtajām pārejām Latvijas divās spēcīgākajās līgās. SMScredit.lv Virslīgas septītās vietas īpašniece "Jūrmala" sastāvu papildināja ar Kristapu Grebi, kurš sezonu sāka Rīgas "Daugavā", savukārt Latvijas čempione Daugavpils "Daugava" pieteica vēl vienu rumāni. Savukārt Jūrmalas "Spartaks" pēc abpusējas vienošanās lauza līgumu ar pamatvārtsargu Andreju Pavlovu

Jūrmalas "Spartaks" savā mājaslapā paziņoja par līguma laušanu ar pamatvārtsargu un vienu no līderiem Andreju Pavlovu, kurš komandā bija arī pagājušajā sezonā. 34 gadus vecais vārtsargs šosezon aizvadīja desmit spēles. Vakar kausa izcīņā "Spartaka" vārtus sargāja Jānis Skābardis. Tikmēr jūrmalnieki pieteikuši sešus jaunus spēlētājus, no kuriem gadu ziņā vecākais ir Andrejs Siņicins (22). Pagājušajā sezonā Mariana Pahara vadībā Siņicins "Skonto" rindās aizvadīja desmit spēles un guva četrus vārtus, bet šosezon tikai vienreiz tika pieteikts mačam. Tāpat "Spartaks" pieteicis vēl divus "Liepājas metalurga" pārstāvjus Kārli Kņūtu un Robertu Ozolu (abi dzimuši 1995.gadā), bet vēl "Spartakam" pievienojušies Ņikita Popovs, Artjoms Šatskihs (abiem 17 gadi) un Rihards Korzāns (16).

"Jūrmala" vasaras pāreju periodā bija viena no aktīvākajām komandām, un izmaiņas notikušas arī centra uzbrucēja pozīcijā. Jau ziņojām, ka "Jelgavā" atgriezās Oļegs Malašenoks, bet viņu pamatsastāvā varētu aizstāt bijušais Latvijas izlases uzbrucējs Kristaps Grebis, kuram decembrī apritēs 33 gadi. Pirms sezonas sākuma Grebis no Vācijas atgriezās Latvijā un pievienojās ambiciozajai Rīgas "Daugavai", kurā gan netika pie liela spēles laika. Kristaps aizvadīja deviņus mačus, no kuriem divus sāka pamatsastāvā, un vārtus neguva. Nesen "Daugava" ar Grebi pārtrauca līgumsaistības. "Jūrmala" pieteikusi arī 18 gadus veco Ingmāru Andri Briškānu, kurš spēlēja "Mettas"/LU dublieros.

Nesen Daugavpils "Daugavu" papildināja Dragošs Militaru, savukārt viņam komandā ir pievienojies vēl viens rumānis - 27 gadus vecais pussargs Bogdans Konstantīns Spataru. Viņš līdz šim spēlēja Rumānijas trešās līgas klubā ACS "Berceni Papauti", kas nopelnīja vietu otrajā līgā. Savukārt jau pieminēto Rīgas "Daugavu" papildināja nepilnus 25 gadus vecais vārtsargs Jevgēņijs Sazonovs, kurš šosezon SMScredit.lv Virslīgā aizvadīja trīs spēles "Spartaka" sastāvā, bet maijā kopā ar vēl vairākiem spēlētājiem tika atlaists.

Bijušais "Jelgavas" uzbrucējs Maksims Kamkins ir atgriezies 1.līgas komandā RFS. 25 gadus vecais Kamkins "Jelgavā" aizvadīja deviņus mačus, vienreiz izgāja pamatsastāvā un guva vienus vārtus. Savukārt bijušais "Ilūkstes" pamatvārtsargs Georgijs Čižovs (20) ir atgriezies 1.līgas līdervienībā BFC "Daugava", kas pieteikusi arī 19 gadus vecu japāni Naoju Taniguči.

Vakar bija SMScredit.lv Virslīgas vasaras pāreju pēdējā diena. Latvijas Futbola federācija par pēdējām oficiāli noslēgtajām pārejām vēstīja neilgi pirms septiņiem vakarā.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA
Spartaks.lv - Galvenā

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 09:13, pirms 11 gadiem
jāskatās cik stiprs būs tas otrs rumānis un latvijas futbolā pieprasīta japānas prece kaut pierādījuši sevi šeit ir ja labi 4 (Saito,Sato,Akafoshi un Shibamura)

     [+] [-]

, 2013-07-20 09:23, pirms 11 gadiem
Pertija pirms gada rakstā Pertija: "Guvu lielu baudu no "Mettas" spēles... : ''Šobrīd secinu, ka "Spartaku" par 50% veido Pavlovs, bet otrus 50% veido pārējie komanda. Dievs dod Pavlovam nepamest komandu!''.

Tad nu pēkšņi izrādās, ka 2012.gada 11.augusta Virslīgas spēle kļuva par pēdējo Pavlovam ''Spartaka'' galvenās komandas rindās 2012.gadā.

Arī 2013.gadā Pavlovs spēlē atzīstami, bet vasaras vidū ar viņu lauž līgumu. Tagad jau klubs atsakās no savas prakses pārdod labākos spēlētājus?

  +2 [+] [-]

, 2013-07-20 09:41, pirms 11 gadiem
A kapec normali nevar visu apkopot? Piemeram par to faktu ka Daugava Riga shkiras no 3 Legionariem jualu pameta paris speletaju 1. Liga izmainjas vai tas viss slinkums galvenais uzrakstit par to kas rakstits lff un viss a pastradat pashiem slinkums

  -3 [+] [-]

, 2013-07-20 10:45, pirms 11 gadiem
Ceru, ka Spartaks aizkulsies līdz eirokausiem turnīra tabulā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-20 12:08, pirms 11 gadiem
the return of the punkts rakstīja: A kapec normali nevar visu apkopot?
Šeit cenšos visu apkopot - List of Latvian football transfers summer 2013...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-07-20 13:12, pirms 11 gadiem

  +3 [+] [-]

, 2013-07-20 16:20, pirms 11 gadiem
paldies
anjo rakstīja: Daugavpils-totopils http://www.football.by/news/47086.html?utm_source=twitter.com

  -1 [+] [-]

, 2013-07-20 20:14, pirms 11 gadiem
RĪGAS DAUGAVA nebūs 1. klubs ar lielam ambīcijām,un krišanu uz leju!

     [+] [-]

, 2013-07-20 20:43, pirms 11 gadiem
Fans366 - pēc kā tu spried, ka DR kļuvusi daudz vājāka? Skaidrs, ka Sazonovs būs rezerves vārtsargs aiz Vaičuļa muguras. Nav starpības, sēž viņš vai Artjomenko. Tāpat Galkevičs, Grebis un Suračs ne tuvu neattaisnoja uz sevi liktās cerības. Mišins labi standartus prot izpildīt un Lukšis ir tas pats Grebja variants. Kaķis maisā - pieredzējis un var noderēt, bet grūti pateikt, vai attaisnos uz sevi liktās cerības.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 20:53, pirms 11 gadiem
Pāris transfēri patiesi interesanti, piemēram, DD rumāņu spēlētāji. Grūti pateikt, kāda līmeņa, jo līdz šim pa zemām līgām dzīvojušies. Var jau būt, ka tādi vnk prasa maz naudas un redz iespējas kāpt pa karjeras kāpnēm + vēl kopīga valoda ar moldāvu treneri Tabanovu. Nedaudz neizprotamas un pārsteidzošas šķiet Spartaka darbības. Pavlovs varbūt pats grib vēl uz ārzemēm augstākā līmenī, bet tie jaunieši, ko visticamāk Stradiņš no Liepājas atvilcis, varbūt cer uz tādu pašu veiksmes stāstu kā Kazačokam Jūrmalā. Siņicins gan šķiet Pertijas nenovērtēts un viņa karjerai šī oāreja noteikti būs vērtīga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-22 17:24, pirms 11 gadiem
fans366 rakstīja: Pirmkārt, Sazonovs var kļūt arī par pamatvārtsargu, redzot, kādas kļūdas pastāvīgi pieļauj Vaičulis
Galkevičs bija traumēts, bet potenciāli viņš ir augstākas klases spēlētājs par Mišinu. Bija jāļauj laiks iespēlēties! Grebim arī netika dots pietiekami daudz iespēju sevi pierādīt
Par Surac vispār nav saprotams. Protams, varēja vēlēties vairāk golu, bet meistarības ziņā Surac sevi apliecināja. Varētu jau vēlēties labāku bombardieri, bet Rīgas Daugava izmeta Surac, bet vietā neko nepaņēma
2 potenciālu labu spēlētāju vietā viens šaubīgs. Tā neapšaubāmi ir pavājināšanās. Kaut vai skaitliskā ziņā vien
Nu nezinu. Manuprāt, Vaičulis spēlē pietiekami normāli, vairākās epizodēs glābj komandu, kļūdas gadās visiem. Nedomāju, ka Sazonovs tagad ir ar kaut ko labāks. Spartakā nespēja konkurēt ar Pavlovu.

Suračs to vien darīja kā mudījās. Tik daudz golu varēja sasist, bet daudz savu iespēju neizmantoja un aizrāvās ar individuālu spēli tur, kur mierīgi varēja atdot piespēli.

Grebis, manuprāt, vienkārši konkurenci neizturēja. Domāju, ka Jūrmalā viņam būs vienkāršāk sevi apliecināt un būs arī vairāk laika, jo konkurence tur būs mazāka. Kausa mačā jau vārtus guva.