Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Bijušais Portugāles izlases aizsargs: ""Riga" pret "Ventspili" spēlēja nedaudz iedomīgi"

Rolands Eliņš

Bijušais Portugāles izlases aizsargs: ""Riga" pret "Ventspili" spēlēja nedaudz iedomīgi"
Fernando Meira. Foto no video

„Optibet” futbola Virslīgas spēli trešdien starp „Riga” un „Ventspili” klātienē vēroja arī Portugāles izlases bijušais futbolists Fernandu Meira, kurš pēc mača „Ventspils” sagatavotajā intervijā arī pauda nesapratni par tiesneša lēmumu neieskaitīt Kurzemes komandas jaunā spēlētāja Nika Dusalijeva vārtu guvumu un dažos vārdos veltīja kritiku „Riga” vienībai.

Fernandu Meira no 2000. līdz 2008. gadam Portugāles izlasē piedalījās 54 spēlēs, spēlējot 2006. gada Pasaules kausā un 2008. gada Eiropas čempionātā. Meira sešus gadus nospēlēja Bundeslīgas klubā „Stuttgart”, kļūstot par pirmo portugāli, kurš bijis komandas kapteinis Bundeslīgā. Ar „Stuttgart” viņš kļuva par Vācijas čempionu 2006. gadā, bet savā futbolista karjerā spēlējis arī tādos klubs kā „Benfica”, „Galatarasay” un „Zenit”.

„Pirmkārt, vēlos pateikties „Ventspils” prezidentam Adlanam Šišhanovam un Andrejam Butrikam par iespēju būt Rīgā uz futbolu. Šī man ir interesanta un lietderīga pieredze,” sacīja Meira. „Izmantojot iespēju, vēlējos pateikt, ka mani ļoti iespaidoja, ar kādu entuziasmu un azartu „Ventspils” kluba prezidents jūt līdzi savai komandai un futbola kopumā, viņš patiešām dzīvo futbolā. Tas pelna cieņu.”

„Ar lielu interesi skatījos „Riga” un „Ventspils” spēli,” turpināja Meira. „Vienmēr interesanti pasekot līdzi jauno spēlētāju veikumam, un „Ventspilij” tādi laukumā bija vairāki. Patika viņu spēle, centība un cīņasspars. „Riga” spēlētāji, manuprāt, bija nedaudz iedomīgi, tas man nelikās labi. Tāpat man arī likās apkaunojoši, ka tiesneši neieskaitīja „Ventspils” vārtu guvumu. Kā man likās, tie biji pilnīgi tīri gūti vārti, kurus „Ventspils” bija pelnījusi.”

Jāpiemin, ka Meira ir no Gimairešas, kuras klubu arī pārstāvēja karjeras sākumā. „Ventspils” šovasar Eiropas līgā sacentās tieši ar šīs pilsētas komandu. Šišhanovs vakar preses konferencē norādīja, ka spēli klātienē vēroja trīs portugāļu futbola aģenti, kā arī daži futbola cilvēki no Krievijas.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-19 23:40, pirms 5 gadiem
Nedaudz palabošu - Meira par Vācijas čempionu kļuva 2006./07.g. sezonā.