Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Par čempiones "Spartaka" galveno treneri kļūs atzīts krievu jaunatnes speciālists

Ints Megnis
Ints Megnis

Par čempiones "Spartaka" galveno treneri kļūs atzīts krievu jaunatnes speciālists
Aleksandrs Grišins
Foto: CSKA

Par iepriekšējo divu gadu Latvijas čempionvienības futbolā Jūrmalas "Spartaka" galveno treneri kļūs krievu speciālists Aleksandrs Grišins, speciālists pavēstījis šīs valsts medijiem.

Starpsezonā par "Spartaka" galveno treneri kļuva Samvels Babajans no Uzbekistānas, tomēr vēlāk izrādījās, ka Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) viņam nav piešķīrusi nepieciešamo licenci, tāpēc speciālists nevar vadīt komandu. Līdz ar to "Spartakam" dots laiks līdz 1. maijam, lai atrastu jaunu galveno treneri. Sezonas ievadā šos pienākumus uzņēmies asistents Dmitrijs Kalašņikovs.

"Es vadīšu Jūrmalas "Spartaku". Līgums pagaidām nav parakstīts, bet atrodos Latvijā. Pēc piedāvājuma uzzināšanas veicām pārrunas un izlēmu mēģināt sākt darbu ar pieaugušo komandu," izteicies Grišins, kurš iepriekš ilgstoši vadījis Krievijas granda Maskavas CSKA jaunatnes vienību. "Gribēju strādāt CSKA, bet vajadzēs strādāt "Spartakā". Tas nebija vienīgais variants karjeras turpināšanai, tomēr uzreiz kā Marko Trabuki man piezvanīja, uzreiz piekritu."

"Mērķi man ir uzvarēt un izaudzināt labus puišus. Turklāt komanda spēlē pieaugušo Čempionu līgā, kas ir liels izaicinājums. Strādāsim kā spēsim. Gribas palīdzēt puišiem un komandas vadībai," teicis Grišins.

Savulaik Grišins paguvis uzspēlēt PSRS jaunatnes izlasē un 1991. gadā CSKA rindās arī kļuva par PSRS čempionu. Kā treneris viņš CSKA jaunatnes komandu vadīja no 2010. līdz 2017. gadam, kā arī līdz šīm gada janvārim trenēja Krievijas U17 izlasi.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/football...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-19 22:17, pirms 6 gadiem
vai tiešām klubs droši pārbaudīja vai šim austrumniekam ir īstā Eiropas licence ?

  +3 [+] [-]

, 2018-04-19 22:52, pirms 6 gadiem
Maķeritsa māk, tad jau neko vairāk nevajag.Padomju Latvijas futbolam derīgs.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-20 00:17, pirms 6 gadiem
Bez krieviem laikam Latvijas futbolā neiztikt nekad.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-20 04:25, pirms 6 gadiem
Jauns treneris (46 gadi), bet riskants variants tieši tāpēc, ka līdz šim strādājis tikai ar jauniešiem, proti, Maskavas CSKA un Krievijas U-19 izlasi. Redzēsim, kā ies pieaugušo futbolā.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-20 09:30, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: vai tiešām klubs droši pārbaudīja vai šim austrumniekam ir īstā Eiropas licence ?
Krievija ir UEFA dalībvalsts, Uzbekistāna - nē.

     [+] [-]

, 2018-04-20 11:24, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Jauns treneris (46 gadi), bet riskants variants tieši tāpēc, ka līdz šim strādājis tikai ar jauniešiem, proti, Maskavas CSKA un Krievijas U-19 izlasi. Redzēsim, kā ies pieaugušo futbolā.
Kas tur riskants, tās izlases ir galvas tiesu augstākas par bomzīgo Spartaku? Varbūt izaudzinās kādu noderīgu kadru.

     [+] [-]

, 2018-04-20 14:30, pirms 6 gadiem
karlosm rakstīja: Kas tur riskants, tās izlases ir galvas tiesu augstākas par bomzīgo Spartaku? Varbūt izaudzinās kādu noderīgu kadru.
Pirmkārt, tā ir viena izlase un kluba jauniešu komanda. Lasi - treneris līdz šim ir strādājis tikai ar jauniešiem. Tagad būs ne tikai jāstrādā ar pieagušo komandu, bet arī jāstartē Čempionu līgas kvalifikācijā. Pavisam skaidrs, ka tas ir cits līmenis un cita darba vide.
Spartakam šogad arī ir viens no pieredzējušākajiem sastāviem līgā.