Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mārcis Ošs līdz 2020. gada beigām pagarina līgumu ar Jūrmalas "Spartaku"

Emils Ozerinskis

Mārcis Ošs līdz 2020. gada beigām pagarina līgumu ar Jūrmalas "Spartaku"
Mārcis Ošs
Foto: Nora Krevneva-Baibakova

Divkārtējā Latvijas futbola Virslīgas čempionvienība Jūrmalas "Spartaks" paziņojusi par līguma pagarināšanu ar komandas aizsardzības balstu Mārci Ošu vēl uz divām sezonām.

27 gadus vecais Latvijas izlases aizsargs Mārcis Ošs turpinās pārstāvēt Jūrmalas "Spartaku" līdz 2020. gada beigām, kas Jūrmalas komandai ļaus apdraudēt pretinieku vārtus ar tālajiem Oša auta iemetieniem arī turpmākās divas sezonas. Šajā virslīgas sezonā Ošs "Spartaka" sastāvā laukumā devies 15 spēlēs, izceļoties ar trīs vārtu guvumiem, kas ir dalīts ceturtais labākais rādītājs komandas sastāvā. Vēl vienus vārtus centra aizsargs guva savā vienīgajā Latvijas kausa spēlē.

Mārcis Ošs ilgāku laiku bija FK "Jelgava" futbolists, būdams viens no komandas atslēgas spēlētājiem. Futbolists izmēģinājis spēkus arī Polijas Ekstralīgā, kur "Górnik Zabrze" rindās aizsargs aizvadīja deviņas spēles. Aizvadītajā ziemā pēc nesekmīgiem mēģinājumiem iekļūt ārzemju komandās, Ošs vienojās par līguma parakstīšanu ar Latvijas čempionvienību, tādējādi tiekot pie iespējas debitēt Čempionu līgas kvalifikācijā, kur gan "Spartaku" sagaidīja nopietns pārbaudījums - Serbijas komanda "Crvena Zvezda", kas ātri izbeidza jūrmalnieku cerības uz iekļūšanu nākamajā kārtā.

2017. gadā Mārcis Ošs debitēja Latvijas valstsvienības sastāvā. Savukārt 2015. gadā, spēlējot "Jelgavas" rindās, Ošs tika atzīts par Virslīgas labāko aizsargu.

Jūrmalas "Spartakam" sezonas turpinājumā gaidāms sarežģīts uzdevums, lai Virslīgas turnīrā cīnītos par vietu Eirokausos. Pagaidām jūrmalnieki ar 29 punktiem ieņem ceturto vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no "Riga" un "Ventspils" futbolistiem. Savukārt tuvākie sekotāji liepājnieki ir tikai viena punkta atstatumā.

  +3 [+] [-]

, 2018-08-18 18:33, pirms 6 gadiem
Manuprāt, nekorekts virsrakts, jo nav teikts, ka Ošs visu līguma termiņu spēlēs Spartakā - viņu var nopirkt cits klubs vai arī pastāv iespēja, ka līgums tiks lauzts. Virsrakstu vajadzēja šādu - Ošs pagarina līgumu ar Spartaku līdz 2020.gada izskaņai.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-18 20:37, pirms 6 gadiem
Vai tad Spartakam ir tik tālejoši plāni. Un kā vispār ar algu izmaksām tajā klubā?