Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mihelsons velta pārmetumus LFF

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Mihelsons velta pārmetumus LFF
Ģirts Mihelsons
Foto: Ģirts Ozoliņš, f64

Jau šonedēļ gaidāmas pārspēles par nākamās sezonas Virslīgas ceļazīmes nodrošināšanu. Pārspēlēs piedalīsies "Metta"/LU un "Super Nova" - abu klubu pārstāvji pauduši neapmierinātību, katrs par savu tēmu.

"Super Nova" savā "Facebook" profilā izteica neapmierinātību ar savu pretinieci "Mettu"/LU, kas sākotnēji (vakar) izziņoja, ka ieeja uz pirmo spēli, kas notiks jau rīt plkst.18:00 Hanzas vidusskolas laukumā, būs bezmaksas, bet šodien pavēstīja, ka par ieeju tomēr būs jāmaksā. "Super Nova" sauc "Mettas"/LU uzvedību par neētisku un raksta, ka uz šo spēli, paļaujoties uz bezmaksas ieeju, tika organizēts bērnu masveida apmeklējums, atceļot šai laikā arī treniņus. "Super Nova" noslēgumā raksta: "Žēl, ka FS Metta tikai runā par futbola popularizēšanu un attīstību Latvijā, bet ar darbiem pierāda pretējo."

"Mettas"/LU ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons sarunā ar Sportacentrs.com norādīja, ka tā bijusi kluba darbinieka tehniska kļūda un ka šis darbinieks "Super Nova" prezidentam Jānim Engelim ir atvainojies. Mihelsons uzsver, ka "Mettas" politika attiecībā uz ieejas maksu mājas spēlēs nu jau ilgāku laiku ir bijusi nemainīga un arī šajā reizē cenas būs kā vienmēr - bezmaksas ieeja bērniem līdz septiņu gadu vecuma, kluba audzēkņiem un invalīdiem, divi eiro biedra kartes īpašniekiem, viens eiro pensionāriem, četri eiro pārējiem.

Mihelsons gan vērsa uzmanību citai tēmai. Viņš informēja, ka "Mettai"/LU spēles organizēšana, sarēķinot visas izmaksas, veido aptuveni 15 tūkstošus eiro. Ja vēlāk izrādīsies, ka Virslīga tiek paplašināta, pārspēlēm nebūs bijusi sportiskā nozīme un līdzekļi būtībā iztērēti veltīgi. Mihelsons neslēpa neapmierinātību ar LFF kavēšanos ar konkrētas atbildes sniegšanu par Virslīgas komandu skaitu nākamsezon: "Tad lai viņi konkrēti pasaka, ka pārspēles nav vajadzīgas vai arī kompensē mums spēles organizēšanas izmaksas!" Par Virslīgas paplašināšanas tēmu šodien varējāt lasīt arī mūsu portāla slejās.

Mihelsons norāda, ka "Metta"/LU no LFF darbībām šogad var ciest pat divreiz. Pirmkārt, izdevumi spēlei, kurai, iespējams, nebūs nekādas nozīmes un, otrkārt, atgādināja par "Mettai" nepiešķirto uzvaru zaudētajā spēlē, kurā "Liepāja" starp rezervistiem pieteica 14 gadus veco vārtsargu, tādējādi pārkāpjot reglamentu. "Mettas" protests toreiz netika pieņemts, jo netika iesniegts laicīgi, taču Mihelsons izteica pārliecību, ka LFF darbiniekiem pašiem bija jāievēro šis "Liepājas" pārkāpums un jāpiešķir liepājniekiem tehniskais zaudējums. Mihelsons atgādināja, ka noslēguma tabulā "Jelgava" apsteidza "Mettu" par diviem punktiem un reglamenta ievērošanas gadījumā zaļibaltajiem nemaz nebūtu bijis jāpiedalās pārspēlēs.

Mihelsons komentēja arī to, ka LFF valdes sēde, kurā beidzot varētu tikt pieņemts lēmums par Virslīgas komandu skaitu, notiks Kazahstānā. "Zini, man tas atgādina 18. gadsimta Franciju - karaļi ēda tortes, kamēr pārējie kāvās par maizes šķēli. Treneriem, futbola audzēkņiem nav, kur trenēties, nav finansējuma, bet viņi sēdi organizē Kazahstānā! Esmu vīlies LFF vadībā. Gribu Jānim Engelim pateikt - Jāni, ja LFF tā turpinās, mēs, klubi, viens otram rīkli pārgriezīsim!"

  +7 [+] [-]

, 2018-11-13 20:57, pirms 5 gadiem
Tiešām, 15 tūkstoši eiro organizēt vienu spēli, sviests kautkāds.

     [+] [-]

, 2018-11-13 21:32, pirms 5 gadiem
Latvijā pie tā jau pierasts. Bardaks valdībā, bardaks LFF !!!

  +2 [+] [-]

, 2018-11-13 22:00, pirms 5 gadiem
doma jau vinjam pareiza, bet 15 stukas spele, tak beidz muldet...grib teikt sezona bija 14x15, kā tad.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-13 22:03, pirms 5 gadiem
ja un mihelson par kludam ir jamaksa, es virs un ielaid tos super novas audzeknus/berns par brivu uz speli.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-13 22:49, pirms 5 gadiem
Joprojām skrobe par Ļašenko zāģi. Nez, kas bija apsolīts?

  +2 [+] [-]

, 2018-11-13 23:02, pirms 5 gadiem
Baigā jēga sisties, ja iespējamās traumas un īsāks atvaļinājums būs beigās tikai LFF neizdarības dēļ.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-13 23:05, pirms 5 gadiem
basiiiccc rakstīja: ja un mihelson par kludam ir jamaksa, es virs un ielaid tos super novas audzeknus/berns par brivu uz speli.
Gan Mettas, gan Supernovas bērni diezgan bieži uz ielas redzēti. Tātad daudz. Ka tik Mihelsonam nebūs bail, ka beigās Supenovieši skaļāki.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-13 23:27, pirms 5 gadiem
Kas tur atkal nelabi ož? Ā, nekas, tas tikai Mihelsons atkal "viedokli" izsaka...

     [+] [-]

, 2018-11-13 23:40, pirms 5 gadiem
cik viņš var čīkstēt..atceros, vēl kad LU padomē biju, vienmēr nāca un lūdza naudu un finansējumu, skandināja Mettu padarīt par Nr. 1 klubu Latvijā.. visas sezonas to vien dara kā pārspēlē...

Nekad viņam nav nekas labi..tik manipulē ar Mettas futbola skolu, kgan abi ar Rihertu, ir prasti kā Maskačkas urlēni.. Mihelsonam labi būs tikai, kad pats par LFF prezi būs.. citādāk vienmēr viss slikti...

Ceru uz Supernovas uzvaru!

  -1 [+] [-]

, 2018-11-14 11:00, pirms 5 gadiem
Par tiem 15 tūkstošiem no pirksta izzīsts, bet LFF sen jau bija laiks pieņemt l'mumu par virslīgas paplašināšanu. Sākumam 10 komandas minimums, tālāk jau jādomā par 12. Futbols jāatīsta visā valstī, ne tikai dažos krievijas sponsorētos klubos!

  +1 [+] [-]

, 2018-11-14 13:40, pirms 5 gadiem
blondais18 rakstīja: cik viņš var čīkstēt..atceros, vēl kad LU padomē biju, vienmēr nāca un lūdza naudu un finansējumu, skandināja Mettu padarīt par Nr. 1 klubu Latvijā.. visas sezonas to vien dara kā pārspēlē...

Nekad viņam nav nekas labi..tik manipulē ar Mettas futbola skolu, kgan abi ar Rihertu, ir prasti kā Maskačkas urlēni.. Mihelsonam labi būs tikai, kad pats par LFF prezi būs.. citādāk vienmēr viss slikti...

Ceru uz Supernovas uzvaru!
Tāds āmurs kā tu biji LU padomē? Nav brīnums, ka Latvijai nav nevienas universitātes Eiropas top 500