Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF DK ar 100 latiem soda Tamisāru par izteikumiem Sportacentrs.com

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

LFF DK ar 100 latiem soda Tamisāru par izteikumiem Sportacentrs.com
"Jelgavas" vadītājs Ainārs Tamisārs, liekot atzīmi "Jelgavai" par 1. apli
Foto: Solvita Tamisāre

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija (DK) publicējusi informāciju par diskvalificēto spēlētāju termiņiem un naudas sodiem. Ar 100 latu soda naudu sodīts Ainārs Tamisārs.

Sportacentrs.com pēc SMScredit.lv Virslīgas 1. apļa publicēja apskatu, kurā lūdza visu klubu pārstāvjiem izvērtēt savas komandas sniegumu un visādi citādi izteikties. Tā brīža "Jelgavas" prezidenta Aināra Tamisāra, kurš vienlaikus bija arī FK „Jelgava” valdes priekšsēdētājs un biedrības „Latvijas Futbola Virslīga” valdes priekšsēdētājs, izteikumi LFF nav patikuši. Kā raksta LFF DK, Tamisārs "ir publiski apvainojis LFF licencētu tiesnešu inspektoru, pārkāpjot Latvijas futbola Ētikas kodeksu". Tamisāram piešķirts 100 latu sods.

Vēl bargāks, 200 latu, sods piešķirts "Šitika Futbola skolai" par tās pārstāvja uzvedību Latvijas Zēnu futbola festivāla laikā (A grupas sacensībās). Kā raksta LFF DK, atsaucoties uz LFF Tiesnešu komitejas vēstuli, "DK konstatēja, ka Latvijas Zēnu futbola festivāla laikā š.g. 27.jūnijā ŠFS treneris Jurijs Pavlovskis apvainoja tiesnesi ar necenzētiem vārdiem un mēģināja viņam iesist, kā arī ŠFS treneris Ruslans Petkēvičs regulāri iejaucās tiesneša darbībā un negatīvi noskaņoja savus spēlētājus pret tiesnesi."

Bargs sods arī "Rīgas Futbola skolas" futbolistam Maksimam Panfilovam, kurš komandas uzvarētajā Latvijas kausa izcīņas 1/16 fināla spēlē pret "Metta/Latvijas Universitāte" izcēlās ar sitienu pretiniekam un nopelnītu sarkano kartīti. LFF DK diskvalificējusi spēlētāju uz vienu mēnesi, kā arī "dāvājusi" viņam 200 latu sodu.

Ļoti liels sods arī Rīgas "Daugavas" spēlētājam Giorgi Diakvnišvili, tiesa, par pārkāpumu 1. līgas (dublieru komandas) ietvaros - viņš nedrīkstēs piedalīties nākamajās trīs 1. līgas spēlēs, tāpat viņam 150 latu sods.

Pilns saraksts ar sodiem izlasāms šeit.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

  +4 [+] [-]

, 2013-07-09 20:20, pirms 11 gadiem
Virslīgas klubu direktori liek atzīmes, slavē...
Viena kluba vadītājs joprojām nav iesniedzis atbildes par 1.apli.

  -4 [+] [-]

, 2013-07-09 20:52, pirms 11 gadiem
futbola pulciņa parstavji nevar muti pievaldit.

  +4 [+] [-]

, 2013-07-09 21:42, pirms 11 gadiem
tā LFF mētāšanās ar naudas sodiem, izdzirdot mazāko kritiku ir vnk smieklīga. vēlreiz pārlasīju Tamisāna izteikumus - nu nepateica viņš neko rupju. Vienīgais, par ko varēja uzmest lūpu, bija izteikums, ka inspektors bijis no laukiem.

  +5 [+] [-]

, 2013-07-09 21:45, pirms 11 gadiem
norins rakstīja: futbola pulciņa parstavji nevar muti pievaldit.
LFF TK tagad nav penšu, kuri nezina, kā ieslēgt datoru. Tagad visi aktīvi strīmo internetu. Tāpēc arī treneru vidū jautājumi par tiesnešiem šosezon ir ''maksas jautājumi''.

     [+] [-]

, 2013-07-09 23:06, pirms 11 gadiem
Bet ka var sodit "tiesnesi"??? Bija prieks dzirdet ka viens no tiem dabuja biete no ŠFS vecakiem Festivala. Varbut ja biežak tos dauzis tad viņi professionalaki kļus?

  +3 [+] [-]

, 2013-07-09 23:28, pirms 11 gadiem
coman rakstīja: Bet ka var sodit "tiesnesi"??? Bija prieks dzirdet ka viens no tiem dabuja biete no ŠFS vecakiem Festivala. Varbut ja biežak tos dauzis tad viņi professionalaki kļus?
īstenībā tā būtu laba štelle, ja arī tiesnešu sodus publicētu tā pat kā treneru, spēlētāju un komandu sodus. no otras puses, mums jau to tiesnešu ir tik maz, ka šaubos, vai pat pēc briesmīgi notiesātas spēles ko vairāk par pāris biezākiem vārdiem kāds tiesnesis no LFF saņem kā sodu.

     [+] [-]

, 2013-07-10 07:31, pirms 11 gadiem
Nu uz naudas sodiem LFF ir ļoti fiksi,tas ir nenoliedzams fakts.Tomēr klubi ir pieņēmuši un apstiprinājuši disciplināro nolikumu.Tā kā jāievēro vien ir ,ja nē,tad maciņš vaļā

  +2 [+] [-]

, 2013-07-10 10:05, pirms 11 gadiem
Reglamentus pieņēmusi LFF Valde, ne jau futbola klubi un, diemžēl, joprojām LFF dokumentos ir lieli "robi", "baltie plankumi", neatbilstības vai vienkārši sarakstīts "sviests"

     [+] [-]

, 2013-07-10 11:19, pirms 11 gadiem
Ko lai saka. SC limenis.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-10 13:50, pirms 11 gadiem
Diemžēl spēles inspektora neprofesionalitātes un nespējas atšķirt būtisko no mazsvarīgā (varbūt cilvēks no laukiem apjuka galvaspilsētas burzmā?) dēļ mums tika piešķirta 150 Ls soda nauda par dažādiem "pārkāpumiem". Zinot, ka soda naudas ir "iezīmētas" tikai sociālajiem un labdarības projektiem, to samaksāsim un priecāsimies kopā ar tiem, kam šī nauda varbūt ir vairāk nepieciešama nekā mums pašiem.

Šis laikam būs bijis tas Tamisāra lielais "grēks".