Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Metta"/LU protestē pret pendeli: "Mēs vēlamies spēlēt tīru futbolu, nevis būt svešas spēles dalībnieki"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Metta"/LU protestē pret pendeli: "Mēs vēlamies spēlēt tīru futbolu, nevis būt svešas spēles dalībnieki"
Andris Riherts. Foto: Zigismunds Zālmanis

Latvijas Virslīgā futbolā šodien tika aizvadīta viena spēle, un kopvērtējuma līdere "Riga" FC atspēlējās un savā laukumā ar 2:1 pieveica "Metta"/LU. Atspēlēšanos ievadīja Ivana Lukjanova realizētā pendele, un zaudētāji ir sašutuši par notikušo.

"Klubi, spēlētāji un visi apkārt klubiem velta tik daudz laika, enerģijas un līdzekļu. Klubi nemitīgi ceļ savu profesionalitāti visos ikdienas procesos, spēlētāju sagatavošanā, spēļu organizēšanā, piekopj godīgu spēli un ievēro visus noteikumus, bet ar šādām epizodēm un lēmumiem mēs tiekam aplaupīti. Spēlētāji un treneri tiek aplaupīti. Viss iepriekš minētais kļūst bezjēdzīgs un veltīgs! Kad tas mainīsies? Kad? Kad šāda attieksme tiks izskausta? Mēs vēlamies spēlēt futbolu, tīru futbolu, nevis būt par svešas spēles dalībniekiem," teikts "Metta"/LU paziņojumā, kas publicēts kluba Facebook profilā.

Incidents notika 60. minūtē, kad poļu uzbrucējs Kamils Bilinskis ielauzās soda laukumā un krita. Viņš "Riga" FC rindas papildināja šajā vasarā, lai palīdzētu komandai cīnīties par titulu. Galvenais tiesnesis Ivars Caune pieņēma lēmumu piešķirt 11 metru soda sitienu, un viesi par to bija sašutuši. Tikmēr Ivans Lukjanovs saglabāja aukstasinību un realizēja pendeli, panākdams izlīdzinājumu. Tikai sešas minūtes vēlāk izcēlās arī Bilinskis, atnesot "Riga" FC uzvaru ar 2:1.

Rīdzinieki ar 56 punktiem ir Virslīgas līderi – viņiem ir par septiņiem punktiem vairāk nekā "Ventspilij", kas gan aizvadījusi par vienu maču mazāk. Trešā ar 46 punktiem ir RFS. Jāizceļ, ka iepriekš par tiesnešiem kritiskus vārdus publiskajā telpā raidīja tieši RFS, netieši norādot, ka arbitri palīdzot "Riga" FC sezonas otrajā pusē. Toreiz RFS neizpratni izsauca tieši epizode, kurā netika piešķirts 11 metru soda sitiens mačā pret Liepāju.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fsmetta/

  +1 [+] [-]

, 2018-10-06 19:49, pirms 6 gadiem
Iesaku noskatīties filmu TRENER ;-) šajā filmā tiek atspoguļotas daudz formalitātes futbolā :-)

  +3 [+] [-]

, 2018-10-06 20:09, pirms 6 gadiem
Neiet runa tikai pa šo pendeli. Virslīgā daudzās spēlēs likteni izšķir tiesnesis, jo tā vajag. Daudzi klubi par šo problēmu arī saka.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-06 20:09, pirms 6 gadiem
Jāievieš Latvijā video atkartojums tiesnešiem...tas protams diez ko reali neizklausās,bet kaut kas ir jādara šajā jomā...

  -3 [+] [-]

, 2018-10-06 20:41, pirms 6 gadiem
Vajag video. Lai visi redz, ka Metta kļūdās. Bija 11m.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-06 21:46, pirms 6 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Vajag video. Lai visi redz, ka Metta kļūdās. Bija 11m.
Lūdzu: https://replay.lsm.lv/lv/ieraksts/l...

  +2 [+] [-]

, 2018-10-06 22:16, pirms 6 gadiem
Neesmu Mettas fans, bet pendeles tur nebija. Ja iet pa kadram, tad redz, ka džeks pats nogāzās.

     [+] [-]

, 2018-10-06 22:17, pirms 6 gadiem
123abc rakstīja: Neiet runa tikai pa šo pendeli. Virslīgā daudzās spēlēs likteni izšķir tiesnesis, jo tā vajag. Daudzi klubi par šo problēmu arī saka.
Runa iet krievu valodā "речь идёт". Latviešu valodā runa IR!

  -1 [+] [-]

, 2018-10-07 11:14, pirms 6 gadiem
Jānis Līgats rakstīja: Lūdzu: https://replay.lsm.lv/lv/ieraksts/ltv/141108/riga-fc-mettalu
PENDELE!
Spēra soli ar labo kāju, ar to arī aizķērās aiz aizsarga izklupiena, tāpēc arī nokrita ar abām kājām tik dīvaini