Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS paziņo par atvadīšanos no septiņiem futbolistiem

Rolands Eliņš

RFS paziņo par atvadīšanos no septiņiem futbolistiem
Laša Šergelašvili. Foto: FK RFS/Facebook

Latvijas Virslīgas komanda RFS paziņojusi, ka neturpinās sadarbību ar sešiem leģionāriem no šīs sezonas sastāva, kā arī Arti Jaudzemu.

„Laiks nepiedodami dodas uz priekšu un, lai sasniegtu jaunas virsotnes, nemitīgi ir jāmainās. Maināmies arī mēs un šodien sakām PALDIES un atvadāmies no sekojošiem spēlētājiem: Milana Saviča, Lašas Šergelašvili, Ofosu Apijas, Dmitrija Platonova, Eliveltu, Irakli Siharulidzes un Arta Jaudzema,” vēstīts komandas paziņojumā. „Visas RFS komandas vārdā sakām lielu Paldies par Jūsu profesionalitāti un ieguldīto darbu. Novēlam jums panākumiem pilnu karjeras turpinājumu!”

RFS aizvadītajā sezonā ieņēma trešo vietu Virslīgā un pirmoreiz kvalificējās Eirokausiem. Pēc sezonas pirmās puses gan mērķi bija krietni augstāki, jo komanda ilgāku laiku atradās Virslīgas līderpozīcijās, bet, sezonu pabeidzot ar diviem zaudējumiem Liepājai un Ventspilij, neizdevās noturēt arī otro vietu.

23 gadus vecais Jaudzems RFS sastāvā šosezon Virslīgā aizvadīja 12 spēles un guva divus vārtus. Viņš iepriekš Virslīgā pārstāvējis „Jelgavas”, „Mettas” un „Spartaka” vienības.

No leģionāriem, ar kuriem sadarbība netiks turpināta, lielu komandā spēlēja Savičs, piedaloties 17 Virslīgas spēlēs, Eliveltu, kurš RFS pievienojās sezonas gaitā un 13 spēlēs guva četrus vārtus, un Šergelašvili, kurš piedalījās 27 Virslīgas spēlēs un iesita divus vārtus. Baltkrievijas futbolists Platonovs pēc divām sezonām „Spartakā”, palīdzot tam iegūt divus čempiona titulus, šosezon spēlēja krietni mazāk un sākumsastāvā devās septiņas reizes.

Gruzīnu uzbrucējs Siharulidze 11 mačos RFS sastāvā guva vienus vārtus, kamēr Apija spēlēja minimāli.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkrfs/vide...

  +4 [+] [-]

, 2018-12-03 18:03, pirms 5 gadiem
Valērijs šabala uz RFŠā

     [+] [-]

, 2018-12-03 18:51, pirms 5 gadiem
Verpis gan jau sadabus labus legionarys?!! Lai mauktu eirokausos..! A kas ar Zjuzinu kads var atbildeet,aa un CAuna? Kas visspar notika Zjuzinam,nevar buut ka bija tik smaga trauma?!

  +2 [+] [-]

, 2018-12-03 19:47, pirms 5 gadiem
Platonovs un Apija mazākais zaudējums,pārējie legionāri Latvijas virslīgas līmenim bija labi.Ja RFS ņems labākus leģionārus,tad saprotams,bet ja tādus pašus vēžus ,tikai citā kulītē,tad paskatīsimies,kas no tā iznāks.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-03 20:39, pirms 5 gadiem
arka_marcinkevich_980209572096446 rakstīja: Verpis gan jau sadabus labus legionarys?!! Lai mauktu eirokausos..! A kas ar Zjuzinu kads var atbildeet,aa un CAuna? Kas visspar notika Zjuzinam,nevar buut ka bija tik smaga trauma?!
Nu Cauņa domājams ir pielicis punktu futbolista karjerai.

  +3 [+] [-]

, 2018-12-03 22:39, pirms 5 gadiem
maikls19 rakstīja: Nu Cauņa domājams ir pielicis punktu futbolista karjerai.
Varēja jau kādu atvadu maču norambāt. Kad vēl Spartakā kā asistents mača starplaikos bumbojās uz laukuma, ar savu bumbas apstrādes tehniku visiem pārējiem lika kā betona stabiem izskatīties.

  -2 [+] [-]

, 2018-12-03 23:56, pirms 5 gadiem
Visvairāk šķiet pārseidz atvadīšanās no Sergelašvili, Saviča un Eliveltu. Šie spēlētāji vēl sezonas otrajā pusē spēlēja pirmās violes RFS sastāvā. Varbūt tāpēc, ka neizdevās sasniegt cerēto rezultātu, šīs pirmās violes arī tiks mainītas. Arī Jaudzems, manuprāt, pāragri atskaitīts. Artis šogad kļuva par rezultatīvāko spēlētāju dublieru čempionātā un noteikti bija pelnījis savu iespēju. Tas, ka atskaitīts Apija, Platonovs un Siharulidze nav nekāds pārsteigums - no šiem spēlētājiem klubs noteikti bija gaidījis lielāku pienesumu.

Noteikti, ka RFS vietā nāks jauni leģionāri un arī Artim ilgi jauna komanda nebūs jāmeklē. Šo sakot, jo īpaši skatos uz Spartaku, kuriem labs vietējais uzbrucējs šobrīd ļoti nepieciešams. Artis tur iepriekš jau ir spēlējis. Arī Platonovs jurmalniekiem vairāk nekā labi pazīstams - kas zina, varbūt tieši tur Dmitrijs arī turpinās savu karjeru. Vēl jau paliek no Liepājas atskaitītais Karļiks, kuru es, ja būtu kluba saimnieks, ņemtu, divreiz nedomājot.

  -1 [+] [-]

, 2018-12-04 00:00, pirms 5 gadiem
arka_marcinkevich_980209572096446 rakstīja: Verpis gan jau sadabus labus legionarys?!! Lai mauktu eirokausos..! A kas ar Zjuzinu kads var atbildeet,aa un CAuna? Kas visspar notika Zjuzinam,nevar buut ka bija tik smaga trauma?!
Cauņa šķiet licis punktu karjerai - tā vismaz tika runāts, kad viņš no RFS vēl spēlētāja statusā pārcēlās uz Spartaku kā trenera konsultants. Kas attiecas uz Zjuzinu, arī ļoti gribētos zināt, kas notiek. Cerams Artūru nākamsezon redzēsim laukumā - viņš izlasei šobrīd būtu nepieciešams tikpat ļoti kā Cauņa. Arī RFS sezonas pieteikumā ierakstītais Eduards Višņakovs ar traumu cīnās šķiet jau teju gadu.

     [+] [-]

, 2018-12-04 06:49, pirms 5 gadiem
Zjuzina gados pēc 1,5 gadu dīkstāves izlasē?

  +1 [+] [-]

, 2018-12-05 13:09, pirms 5 gadiem
Ar kādu mērķi Apija tika ņemts klubā?