Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" paraksta līgumu ar U19 izlases aizsargu Ļotčikovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ventspils" paraksta līgumu ar U19 izlases aizsargu Ļotčikovu
Arturs Ļotčikovs. Foto: Ventspils

Latvijas Virslīgā vēl jāaizvada divas kārtas. "Ventspils" atvadījusies no cerībām izcīnīt titulu, tāpēc komanda sākusi domāt par nākotni un parakstījusi līgumu ar akadēmijas audzēkni Arturu Ļotčikovu, kurš spēlē Latvijas U19 izlasē.

"Visiem un vienmēr lielu interesi izsauc kāda pieredzējuša futbolista uzaicināšana, tas uzreiz kļūst par karstu jaunumu, kuru visi vētraini apspriež. Lūk, ziņa par kontrakta parakstīšanu ar jaunu Latvijas futbolistu, kurš ir ļoti perspektīvs un talantīgs," teica ventspilnieku sporta direktors Andrejs Butriks.

""Ventspils" šajā sezonā ne reizi vien pierādīja, ka jaunie Latvijas futbolisti mūsu klubam ir ar milzīgu nozīmi. Mēs viņiem uzticamies, pieliekam daudz pūļu progresam, pārliecībai par viņu spēkiem un profesionālajai izaugsmei. Tas ir svarīgi klubam, tas ir svarīgi visu līmeņu Latvijas izlasēm, tas ir svarīgi mūsu futbola nākotnei kopumā," pauda Butriks.

"Kad redzi, ka jauns puisis ievērojami aug, kad visu pušu nopietnais darbs nepazūd, ka jaunā futbolista līmenis ļauj viņam risināt nopietnus uzdevumus, ko, piemēram, var teikt attiecībā par Raienu Tālbergu, tad izjūti īpašu apmierinājumu. Tas attiecas ne tikai uz kluba vadību, bet arī uz treneriem un līdzjutējiem."

"Ļoti ceru un ticu, ka arī attiecībā uz Arturu Ļotčikovu mēs varēsim jau tuvākajā nākotnē teikt to pašu. Viņš ir ļoti perspektīvs aizsargs, mūsu akadēmijas audzēknis, un to man ir īpaši patīkami atzīmēt - vienmēr lieliski, kad vietējie futbolisti no kluba akadēmijas sasniedz zināmu līmeni un pierāda, ka var būt vērtīgi galvenajai komandai," pauda Butriks. "Tagad Arturam ir visas iespējas vēl straujāk progresēt, kļūt stiprākam un sisties par vietu sastāvā. Pasvītrošu, ne mākslīgi ieņemt vietu komandā, bet pa īstam pelnīti pretendēt uz vietu tādā varenā komandā, kā "Ventspils"."

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkventspil...

     [+] [-]

, 2018-11-02 18:31, pirms 5 gadiem
Vai klubā paliek Koļesovs, D.Litvinskis, Klimaševičs?

     [+] [-]

, 2018-11-02 18:41, pirms 5 gadiem
Nav leģionārs. Varēs daudz spēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-02 18:57, pirms 5 gadiem
>>> 1 Kļimaševičs šosezon virslīgā aizvadījis vien 52 minūtes trijās spēlēs un pēc neveiksmīgās spēles pret Spartaku,tika nosūtīts uz dublieriem ,līdz sezonas beigām.Dublieros aizvadījis 16 spēles un guvis vienus vārtus.Litvinskis virslīgā aizvadījis divus mačus,kopā 147 minūtes,dublieros tāpat kā Klimaševičs 16 mačus,nulle vārtu.Tiesa aizsargiem vārtu gūšana nav galvenais.Koļesovs šīs sezonas otrajā pusē ir zaudējis vietu pamatsastāvā.Nezinu īstos iemeslus,bet plikā statistika rāda,ka nospēlējis tikai 12 spēles,kas mazāk kā puse.Pērn 22 spēles. Būtībā šie spēlētāji neiztur konkurenci un būtu atlaižāmi,tomēr ņemot vērā joprojām siltumnīcas radītos apstākļus futbolistiem ar Latvijas pasi,iespējams,ka būs jāatstāj komandā,ja vien paši negribēs tīties.
Lotčikovs ir ļoti perspektīvs spēlētājs,lai arī šosezon,man nezināmu iemeslu dēļ,dublieru komandā aizvadījis vien 10 mačus.Nu ,ja līgums noslēgts,tad vadība zina ko dara.

     [+] [-]

, 2018-11-02 21:36, pirms 5 gadiem
Ļotčikovu, ja nemaldos, jau Ašvorts savulaik bija piesaistījis pirmās komandas treniņiem, teikdams atzinīgus vārdus. Vienmēr patīkami, kad kāds jaunais izsitas līdz pirmajai komandai, bet skaidrs, ka Arturam būs smagi jāstrādā, lai sevi pierādītu un konkurētu par vietu sastāvā ar daudz pieredzējušākiem aizsargiem.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-02 23:37, pirms 5 gadiem
Būtu atcēlušu leģionāru limitu domājams klubs parakstītu jaunos no akadēmijas,jo tie ir lēti pa 500 eur mēnesī,bet plāni izgāzās un jau tagad dzirdēts ka pakaļa svilsts vadībai un mēģina parakstīt Žuļevu un Ruginu.Neveins jau normāls LV spēlētājs negrib nākt uz Ventspili zinot Šišhanova vadīšanas stilu un noteikt katrai spēlei sastāvu.Cirks vien jau bija kausa fināls,kur Šišhanovs pa telefonu ,ja namaldos Djakinam nodod informāciju kā spēlēt un ko manīt.Cirks nevis komanda.