Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jelgavai" un "Ventspilij" pievienojas aizsargi no Baltkrievijas un Gruzijas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jelgavai" un "Ventspilij" pievienojas aizsargi no Baltkrievijas un Gruzijas
Aleksandrs Kotļarovs. Foto: fkjelgava.lv

Latvijas futbola Virslīgas klubi turpina bruņoties pirms sezonas izšķirošajiem notikumiem. Par papildinājumu paziņojusi gan "Ventspils", gan "Jelgava".

Jelgavnieku rindas papildinājis labās malas pussargs Aleksandrs Kotļarovs no Baltkrievijas. Viņš pagājušajā sezonā spēlēja "Jelgavas" galvenā trenera Oļega Kubareva vadībā, aizvadot 26 spēles un gūstot trīs vārtus. Tomēr šajā sezonā Kotļarovs zaudēja vietu pamatsastāvā, un jūlijā komandu pameta. Baltkrievijas spēcīgākajā līgā 26 gadus vecais futbolists aizvadījis tieši 100 spēles.

"Ventspilij" pievienojies 27 gadus vecais aizsargs Giorgi Mčedlišvili no Gruzijas. Daudzpusīgais futbolists – viņš var spēlēt vairākās pozīcijās – iepriekš pārstāvējis "Guria", Tbilisi "Dinamo" un "Samtredia", ar kuru kļuvis par valsts čempionu. Pirms pievienošanās kurzemniekiem Mčedlišvili pārstāvēja Horvātijas augstākās līgas vienību "Gorica".

"Esmu pārliecināts, ka pāreja uz "Ventspili" ir solis uz priekšu manā karjerā. Pirmie iespaidi ir patīkami un labi – viss notiek profesionāli un labā līmenī. Esmu gatavs jauniem izaicinājumiem. Horvātijā kopā ar "Gorica" kļūtu par pirmās divīzijas čempionu un veiksmīgi spēlēju augstākajā divīzijā, bet reizēm vajag šo un to pamainīt, lai virzītos uz priekšu," pauda Mčedlišvili.

"Informācija par "Ventspili" un par Latvijas futbolu man bija – daudz Gruzijas futbolistu šeit spēlējuši iepriekš un spēlē arī tagad. Viņi atzīmēja, ka Latvijas čempionāta līmenis ir pietiekami augsts, ka šeit katrs var atņemt punktus favorītiem, katrā spēlē ir cīņa un sasprindzinājums. Man tas patīk – tas palīdz kļūt labākam un spēcīgākam," pauda ventspilnieku jaunākais papildinājums.

Izmantotie resursi:
Leģionārs no Baltkrievijas – FK Jelgava
https://fkventspils.com/transferu-j...

     [+] [-]

, 2019-07-03 00:38, pirms 5 gadiem
Gruzīns visu parejzi patejca,tik viena bēda ,maz skatītāju nāk uz spēlēm,sevišķi uz viņa jaunu klubu!!