Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

papildināts Cauņas savainojums nopietnāks nekā paredzēts

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Cauņas savainojums nopietnāks nekā paredzēts
Aleksandrs Cauņa
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas labākais futbolists Aleksandrs Cauņa sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja, ka viņa savainojums izrādījies nopietnāks nekā sākotnēji paredzēts, tādēļ atjaunošanās varētu aizņemt ilgāku laiku.

Jau septembra beigās ziņojām, ka latviešu pussargs Aleksandrs Cauņa savainojuma dēļ nevarēs spēlēt vairākas nedēļas. Sākotnējā informācija liecināja, ka atjaunošanās pēc kājas pirksta lūzuma ilgs apmēram mēnesi, taču izrādījies, ka savainojums ir nopietnāks.

Cauņa portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka bez futbola spēlēšanas viņam nāksies iztikt divus mēnešus. Tas nozīmē, ka viņš pilnīgi noteikti būs spiests izlaist Maskavas CSKA paredzētās Čempionu līgas spēles pret "Manchester City", kā arī vairākas Krievijas Premjerlīgas spēles.

Cauņa izteica cerību, ka laukumā varētu atgriezties novembrī, tādējādi, iespējams, viņam izdosies doties laukumā pret pašreizējiem Čempionu līgas kausa ieguvējiem "Bayern", ar kuriem Cauņa gan jau bija paspējis uzspēlēt septembrī, kad armijnieki piekāpās pretiniekam ar 0:3.

Aleksandrs pastāstīja, ka tuvākās nedēļas viņš vēl pavadīs ārstu uzraudzībā Latvijā, pēc kā paredzēta došanās uz Vāciju. Tur arī precīzi tiks noteikts, kad viņš varēs atgriezties laukumā.

     [+] [-]

, 2013-10-15 13:02, pirms 11 gadiem
traumatiskāks vēl pa Paharu, vairak nespēlē nekā spēle. Ganjau pēc līguma beigām spelēs pāris līmeņus zemāk

  +3 [+] [-]

, 2013-10-15 13:07, pirms 11 gadiem
Žēl! Latvijas izlases viens no līderiem. Cerēju drīz viņu atkal redzēt spēlējot, bet...nekā! Žēl, ka tik traumatisks! Atliek vien novēlēt veselību, un lai veiksmīgi notiek atveseļošanās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Menga

  +1 [+] [-]

, 2013-10-15 13:38, pirms 11 gadiem
Ak cik žēl! Aleksandrs ir labākais Latvijas spēlētājs! Lai izdodas pēc iespējas ātrāk izveseļoties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-15 18:19, pirms 11 gadiem
Šitās traumas noraks viņa karjēru.