Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Crvena Zvezda" līderis Rīgā nespēlēs un tiks pārdots par 4,2 miljoniem eiro

Agris Suveizda

"Crvena Zvezda" līderis Rīgā nespēlēs un tiks pārdots par 4,2 miljoniem eiro
Aleksandars Pešičs
Foto: novosti.rs

Serbijas čempione un titulētākā komanda Belgradas "Crvena Zvezda" šodien 20 spēlētāju sastāvā devās uz Rīgu, lai rītvakar "Skonto" stadionā tiktos ar Jūrmalas "Spartaku". Ierindā ir visi trīs Pasaules kausa dalībnieki, toties uz Latviju nav devies vienības labākais vārtu guvējs Aleksandars Pešičs.

26 gadus vecais serbu uzbrucējs Aleksandars Pešičs sāka trīs no pirmajām četrām pārbaudes spēlēm, tomēr viņš bija viens no spēlētājiem, kuriem bija dota atļauja adekvāta piedāvājuma gadījumā mainīt klubu, un Pešičs Latvijas vietā esot devies uz Saūda Arābiju. Ja vien pēdējās pārrunās nenotiks kas neparedzēts, Pešičs par 4,2 miljoniem eiro tiks pārdots "Al Ittihad". Pirms gada par 750 tūkstošiem nopirkts no Francijas "Toulouse", Pešičs ar 25 vārtiem 35 spēlēs kļuva par Serbijas Superlīgas labāko snaiperi un tika atzīts arī par līgas labāko spēlētāju.

20 spēlētāju sastāvā iekļauti arī trīs futbolisti, kuri tikai nesen atgriezās no Pasaules kausa Krievijā. "Crvena Zvezda" finālturnīrā pārstāvēja divi serbu futbolisti Nemaņa Radoņičs un Milans Rodičs. 22 gadus vecais malējais uzbrucējs Radoņičs Superlīgā sāka 16 no 28 spēlēm un guva piecus vārtus, bet finālturnīrā viņš nospēlēja 17 minūtes, izejot uz maiņu pret Šveici (1:2) un Brazīliju (0:2). Savukārt 27 gadus vecais kreisās malas aizsargs Rodičs, kurš agrāk spēlējis Krievijas klubos Sanktpēterburgas "Zenit" un Samāras "Krylya Sovetov", visos trīs mačos palika rezervē.

Pēc Pasaules kausa grupu turnīra "Crvena Zvezda" oficiāli pievienojās Austrālijas izlases centra aizsargs Milošs Degeneks, kura ģimene Kosovas kara laikā pārcēlās uz Austrāliju. Savulaik pārstāvējis arī Serbijas U19 izlasi, Degeneks Austrālijas pieaugušo valstsvienībā piedalījies 18 mačos, bet Pasaules kausā visās trīs spēlēs palika rezervē. Agrāk spēlējis arī Vācijas 2. Bundeslīgas klubā "1860 Munich", iepriekšējo pusotru gadu Degeneks pavadīja Japānas "Yokohama".

Uz Rīgu gan nav devies cits jaunpienācējs – centra aizsargs Rašīds Sumaila, kurš maijā debitēja Ganas izlasē un kurš tiek īrēts no AAE kluba "Al Qadsia". Starpsezonā "Crvena Zvezda" ir aizvadījusi piecas pārbaudes spēles. Vispirms treniņnometnē Austrijā serbi tikās ar Austrijas "Ried" (2:0) un LASK (3:1), kā arī Kipras "Apollon" (1:0) un Čehijas "Bohemians" (1:0), bet sestdien, dodot iespēju jaunpienācējiem un tuvākajām rezervēm, ar 2:0 pieveica Serbijas 3. līgas komandu "Grafičar".

Jūrmalas "Spartaka" un Belgradas "Crvena Zvezda" spēli rītvakar plkst. 19:00 varēsiet vērot Sportacentrs.com portāla un TV tiešraidē.

Izmantotie resursi:
ФК Црвена звезда - Вести
https://www.dnevnik.rs/sport/kosark...

     [+] [-]

, 2018-07-10 17:39, pirms 6 gadiem
No 750k uz 4,2M gada laikā nav slikta peļņa!

  +2 [+] [-]

, 2018-07-10 17:52, pirms 6 gadiem
Neizšķirts būs panākums...

     [+] [-]

, 2018-07-10 17:59, pirms 6 gadiem
izskatās, ka pēriens gaidāms

     [+] [-]

, 2018-07-10 18:44, pirms 6 gadiem
Saubos, ka pats Pesics dikti laimigs par so darijumu...

  -2 [+] [-]

, 2018-07-10 18:45, pirms 6 gadiem
Mēģināšu atnākt uz spēli. No tās atkarīgs, vai šosezon apmeklēsu vēl kādu virslīgas komandas spēlēli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja