Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pēc triumfa Čempionu līgā "Liverpool" vēlas pagarināt līgumu ar Klopu

Emils Ozerinskis

Pēc triumfa Čempionu līgā "Liverpool" vēlas pagarināt līgumu ar Klopu
Jirgens Klops. Foto: PA Images/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnot uzvaru pār "Tottenham" ar 2:0 par Čempionu līgas uzvarētāju kļuva "Liverpool". Pēc triumfa Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā, čempionvienības vadība cer pagarināt līgumu ar galveno treneri Jirgenu Klopu.

Liverpūlē vietējo komandu sagaidīja aptuveni 750 tūkstoši līdzjutēji, pavadot "Liverpool" futbolistus parādē pēc triumfa Čempionu līgas finālā. Vārtus finālspēlē guva Mohameds Salāhs un Divoku Origī, bet komandas vārtus neieņemtus nosargāja Alisons. Taču par pašu galveno tēlu "Liverpool" panākumā uzskatāms komandas galvenais treneris Jirgens Klops, kuru komandas vadība visiem spēkiem centīsies noturēt. Klopam vēl ir spēkā līgums ar angļu komandu līdz 2022. gadam, taču vienības vadība vēlas atalgot vācu treneri ar garāku līgumu par lielāku samaksu.

"Jirgens ir izcils treneris, bet tikpat svarīgi, ka viņš ir pazemīgs un gādīgs cilvēks," par vācu speciālistu izteicās "Liverpool" priekšsēdētājs Toms Verners. "Kad pēc triumfa spēlētāji meta Jirgenu gaisā, viņi novērtēja to ko mūsu līdzjutēji jau zin - viņš ir mīlēts visu to acīs, kuri novērtē futbolu," apgalvoja Verners.

Pērnajā sezonā "Liverpool" Čempionu līgas finālā piekāpās Madrides "Real", bet šosezon Premjerlīgā komanda ar trešo visu laiku lielāko punktu skaitu palika vienu punktu aiz čempionāta uzvarētājas "Manchester City".

Pirms pāriešanas uz "Liverpool" Klops trenējis "Mainz 05" un Dortmundes "Borussia", divreiz tiekot pie Vācijas čempiontitula un Vācijas superkausa, kā arī reizi izcīnot Vācijas kausu. Tagad Klops pievienojis arī pirmo trofeju ar "Liverpool".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-06-03 11:11, pirms 5 gadiem
Palubomu paliks.

  +3 [+] [-]

, 2019-06-03 12:27, pirms 5 gadiem
Šitas labs:

https://www.youtube.com/watch?v=WWA...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-03 14:43, pirms 5 gadiem
Pagarinās, bet ar nosacījumu - ja piedāvās trenēt Vācijas izlasi, tad varēs aiziet jebkurā laikā.

     [+] [-]

, 2019-06-03 17:59, pirms 5 gadiem
Klopam jāizved vēl Liverpool nākamsezon līdz EPL titulam un tad darbiņš padarīts.

     [+] [-]

, 2019-06-03 23:35, pirms 5 gadiem
..līdzīgi kā Klops aizveda Mainz 05 līdz Bundeslīgai, līdzīgi kā izveidoja Dortmundi un atgrieza uz pareizā ceļa, tā arī šeit viņš darbojās lieliski un nu viennozīmīgi (arī pirms CL titula) var teikt, ka tieši Liverpool ir Eiropas labākā komanda. tā atmosfēra komandā ir fantastiska.