Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Ajax" kapteinis de Lihts: "Viens no piedāvājumiem ir labāks nekā pārējie"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ajax" kapteinis de Lihts: "Viens no piedāvājumiem ir labāks nekā pārējie"
Matiss de Lihts. Foto: Reuters/Scanpix

Nīderlandes čempiones un UEFA Čempionu līgas pārsteidzošās pusfinālistes Amsterdamas "Ajax" kapteinis Matiss de Lihts vasarā pārcelsies uz citu komandu. Kārotājas stāv rindā, bet centra aizsargs pagaidām nav pieņēmis lēmumu.

"Šobrīd uz galda stāv vairāki piedāvājumi, un gribu izvēlēties pašu labāko. Ir patīkams satraukums par tuvāko nākotni, lai gan cenšos saglabāt mieru," teica tikai 19 gadus vecais de Lihts, kurš ir arī Nīderlandes izlases pamatsastāva spēlētājs. "Protams, ir piedāvājums, kas ir labāks nekā pārējie..."

Iepriekš tika uzskatīts, ka de Lihts pārcelsies uz "Barcelona" un ka jau panākta vienošanās, tomēr pēdējā laikā runas ap Katalonijas klubu pierimušās. Tomēr talantīgajam futbolistam par intereses trūkumu nav jāsūdzas – viņu kāro Itālijas čempione Turīnas "Juventus", Vācijas čempione Minhenes "Bayern", Francijas čempione Parīzes "Saint-Germain", kā arī "Manchester United".

Ja Nīderlandes čempionātā "Ajax" triumfs tika gaidīts, tad Čempionu līga kļuva par pārsteigumu. Komanda, kas turnīru sāka no kvalifikācijas otrās kārtas, grupā nezaudēja nevienu spēli. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pēc 1:2 mājās izdevās ar 4:1 viesos sakaut Madrides "Real" – komandu, kas bija uzvarējusi turnīrā trīs reizes pēc kārtas.

Sekoja arī "Juventus" apturēšana, bet pusfinālā pietrūka pavisam maz – pret "Tottenham" bija uzvara viesos ar 1:0, mājās tika panākts 2:0, bet turpinājumā ielaisti trīs vārti pēc kārtas, kas nozīmēja izstāšanos.

Jau sezonas laikā tika panākta vienošanās par centra pussarga Frenkija de Jonga pārdošanu – par viņu "Ajax" no "Barcelona" saņems 75 miljonus eiro. De Lihta cena tiek lēsta līdzīgā apjomā.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/138...

     [+] [-]

, 2019-06-05 10:36, pirms 5 gadiem
juve

  -1 [+] [-]

, 2019-06-05 10:44, pirms 5 gadiem
Ja grib regulāri spēlēt ČL izslēgšanas spēlēs neizkrītot ātrāk par ceturtdaļfinālu, tas nav divu domu - jāiet uz Barcu.
Juve pēc veco aizsargu un Ronaldo aiziešanas vispār paliks par miskasti.
Bayern jaunos tā kā pērk, bet nedod normāli uzspēlēt.
MU liekus komentārus neprasa, nav pat ČL nākamsezon.

     [+] [-]

, 2019-06-05 10:53, pirms 5 gadiem
Baumo, ka arī Klops De Lihtu ir uzlicis par Top priority šajā transfēra logā.

     [+] [-]

, 2019-06-05 11:45, pirms 5 gadiem
Juve vai MU droši.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-05 11:46, pirms 5 gadiem
Norky rakstīja: Baumo, ka arī Klops De Lihtu ir uzlicis par Top priority šajā transfēra logā.
Tas centra aizsargu pāris būtu bomba

     [+] [-]

, 2019-06-05 12:23, pirms 5 gadiem
pēc transfermarkt datiem, vērtība puikam 70milj.. vai tik nav bišk pa maz?!?

Nereāli prasītos, lai šamējais aiziet pie Klopa uz Liverpūli vai arī uz Bayernu.

     [+] [-]

, 2019-06-05 13:32, pirms 5 gadiem
Nevaru sagaidīt kad beidzot notiks transfērs. Jau apnicis, ka katra otrā ziņa ko lasu par MU, ir saistīta ar De Lihtu Maļ un maļ vienu un to pašu.

     [+] [-]

, 2019-06-05 14:13, pirms 5 gadiem
Cerams ka beerniibas draugi paliks kopaa ar jaunajaa komandaa.Un principaa pat labi,ka transfeers ieilgst,jo Barca finansiaalos dariijumus parasti veic tik peec pirmaa juulija,tad taa veertiiba neietekmee pagaajushaas sezonas finasiaalos raadiitaajus,kas Bortameu ir svariigaak par jebko.