Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

FIFA nākamos divus Pasaules klubu kausus uztic Katarai

Rolands Eliņš

FIFA nākamos divus Pasaules klubu kausus uztic Katarai
Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskā futbola federācija oficiāli apstiprinājusi, ka šī un nākamā gada Pasaules klubu kausu rīkos Katara.

Lai arī iepriekš tika ziņots par iespēju, ka FIFA sakarā ar gaidāmajām pārmaiņām turnīru kalendārā šogad un nākamgad Pasaules klubu kausu nemaz nerīkos, šodien FIFA oficiāli apliecināja, ka divus nākamos turnīrus uzņems Katara. Katarai tā būs reizē gatavošanās Pasaules kausa finālturnīra 2022. gadā rīkošanai.

FIFA ir apstiprinājusi izmaiņas starptautiskajā kalendārā, kas paredz, ka no 2021. gada Pasaules klubu kausu izspēlēs nevis sešu kontinentu čempionvienības, bet gan kopumā 24 klubi. Šīs izmaiņas gan raisījušas protestus Eiropas vadošajos klubos. Jaunajā formātā Pasaules klubu kauss tiks izspēlēts reizi četros gados, nevis ik gadu kā līdz šim.

Visos trīs iepriekšējos gados Pasaules klubu kausā uzvarēja Madrides “Real”, Čempionu līgas uzvarētāja. Iepriekšējā gadā šis turnīrs norisinājās Apvienotajos Arābu Emirātos. Šogad Eiropu pārstāvēs “Liverpool”, un turnīrs norisināsies decembrī.

Izmantotie resursi:
Www.fifa.com

     [+] [-]

, 2019-06-03 23:29, pirms 5 gadiem
njā, liverpool dabūs sūtīt uz šo turnīru savu trešo komandu, ja tas norisināsies decembrī

  +3 [+] [-]

, 2019-06-04 09:44, pirms 5 gadiem
Fū, es jau sabijos, ka nākamos divus Pasaules kausus šie rīkos. Labi, ka pārlasīju virsrakstu !

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 12:14, pirms 5 gadiem
nauda, nauda, nauda