Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Tuhels dusmīgs par nepiešķirto 11 metru soda sitienu ''Arsenal'' bērnišķīgās kļūdas dēļ

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tuhels dusmīgs par nepiešķirto 11 metru soda sitienu ''Arsenal'' bērnišķīgās kļūdas dēļ
Tomass Tuhels. Foto: Reuters/Scanpix

Vakar UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā neizšķirti spēlēja ''Arsenal'' un ''Bayern'' (2:2). Pēc spēles dusmīgs par spēles tiesneša lēmumu nepiešķirt vēl vienu 11 metru soda sitienu bija vācu kluba galvenais treneris Tomass Tuhels. Vēl neapmierinātāku viņu padarīja tiesneša skaidrojums par savu izvēli spēles laikā.

Vakar UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlē neizšķirti 2:2 spēlēja Londonas ''Arsenal'' un Minhenes ''Bayern''. Pēc nedēļas Minhenē noskaidrosies, kura no komandām spēlēs pusfinālā.

66. minūtē spēles arbitrs varēja piespriest otro 11 metru soda sitienu uz ''Arsenal'' vārtiem. Kluba vārtsargs piespēlēja aizsargam Gabrielam, kurš apstādināja bumbu ar roku, paņēma to, nolika uz zemes un tad atkal piespēlēja tālāk. Tajā brīdī spēle nebija apstādināta. Pret to jau spēles laikā protestēja ''Bayern'', taču lēmums mainīts netika.

''Viņš (tiesnesis) pieļāva ļoti lielu kļūdu, nepiešķirot 11 metru soda sitienu. Zinu, ka tā ir visnotaļ traka situācija, taču viņi nolika bumbu zemē, tiesnesis ar svilpi atļāva to atkal spēlēt, tika piespēlēts aizsargam, kurš to paņēma rokās. Kas mūs padarīja vēl dusmīgākus, bija izskaidrojums spēles laikā. Tiesnesis spēlētājiem teica, ka tā ir bērnišķīga kļūda, kuras dēļ viņš nepiešķirs 11 metru soda sitienu ceturtdaļfinālā. Tas ir drausmīgs paskaidrojums, jo tiek sākta spēles ar roku dažādā interpretācija - kāda ir bērnu kļūda, bet cita - pieaugušo. Mēs esam dusmīgi, jo tas bija liels lēmums pret mums,'' skaidroja ''Bayern'' galvenais treneris.

     [+] [-]

, 2024-04-10 22:14, pirms 3 nedēļām
Drausmīga tiesneša kļūda.