Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

No "Lakers" aizsarga Bola bankas kontiem pazuduši 1,5 miljoni

Emils Ozerinskis

No "Lakers" aizsarga Bola bankas kontiem pazuduši 1,5 miljoni
Lonzo Bols. Foto: AFP/Scanpix

Losandželosas "Lakers" saspēles vadītājs Lonzo Bols sarāvis saites ar "Big Baller Brand" (BBB) līdzdibinātāju, kurš basketbolista prāt esot piesavinājies pusotru miljonu dolāru no Bola personīgajiem un biznesa bankas kontiem.

21 gadu vecais saspēles vadītājs Lonzo Bols, kurš pirms diviem gadiem NBA draftā tika izvēlēts ar otro numuru, uzskata, ka pusotra miljona pazušanā vainojams viņa tēva Lavāra Bola draugs Alans Fosters, kuram pieder 16,3% BBB uzņēmuma akciju. "Lakers" basketbolists izteicies, ka Fosters izmantojis savu piekļuvi Bola kontiem, lai iegūtu naudu savā īpašumā. Līdz ar to vecākais no Bolu brāļiem nolēmis saraut visas saites ar Fosteru.

Alans Fosters bijis ilggadējs ģimenes draugs un tieši viņš pārliecinājis Lavāru BBB uzņēmuma izveidošanai. Fosters ar savu piekļuvi uzņēmuma fondiem veicis aizdomīgas darbības ar diviem miljoniem dolāru, no kuriem pusotrs izņemts skaidrā naudā un pazudis bez vēsts.

Bols iepriekš nebija informēts par Fostera netīro pagātni, kurā jau veikta finansiāla krāpšana. 2002. gadā Fosters atzīts par vainīgu vienā naudas izskrāpšanas lietā un divās naudas atmazgāšanas apsūdzībās, kuru rezultātā cietuši 70 investori četru miljonu ASV dolāru vērtībā.

Pēc apstākļu noskaidrošanas, Lavārs Bols izteicies: "Es vienmēr esmu ticējis labajam cilvēkos. Par nožēlu, pilnībā uzticēju Fosteram sava dēla finansu pārvaldību. Dienas beigās, ģimene nāk pirmajā vietā un es no visas sirds atbalstu Lonzo. Kopā mēs vērsīsim situāciju par labu."

Savainojuma dēļ Lonzo Bols nav spēlējis "Lakers" sastāvā kopš janvāra izskaņas un šosezon basketbolists laukumā vairs neatgriezīsies. 47 nospēlētās spēlēs saspēles vadītājs vidēji guvis 9,9 punktus, izcīnījis 5,3 atlēkušās bumbas un atdevis 5,4 rezultatīvas piespēles, visos šajos statistikas rādītājos atpaliekot no saviem pirmgadnieka sezonā sasniegtajiem rezultātiem.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2019-03-23 14:02, pirms 5 gadiem
Senciitis

  +2 [+] [-]

, 2019-03-23 14:46, pirms 5 gadiem
fāters neko nezin

     [+] [-]

, 2019-03-23 19:41, pirms 5 gadiem
Nabadziņš. Ne tikai tas, bet arī Lebrons Džeimss neieveda pleiofos.