Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Dāvja Bertāna komandas biedrs Milzs apstiprina spēlēšanu Pasaules kausā

Dāvja Bertāna komandas biedrs Milzs apstiprina spēlēšanu Pasaules kausā
Petijs Milzs. Foto: Reuters/Scanpix

Petijs Milzs, kurš kopš 2012. gada spēlē Sanantonio “Spurs", intervijā ar Austrālijas mediju “The Pick and Roll" atzina, ka šovasar Austrālija Pasaules kausā basketbolā varētu izcīnīt pirmās medaļas vīriešu izlases vēsturē.

30 gadus vecais aizsargs ar lielu entuziasmu sacīja: “Esmu sajūsmā par to, ka varēšu vilkt Austrālijas izlases formu un atgriezties ar izlases spēlētājiem treniņnometnē. Mēs fokusēsimies uz to, ko darām, lai varētu veidot vēsturi." Austrālijas vīriešu izlase Pasaules kausā basketbolā vēl nav izcīnījusi medaļas. Labākais sasniegums ir divas 5. vietas, kas tika izcīnītas 1982. un 1994. gada finālturnīros.

“Mums būs četras augstas kvalitātes pārbaudes spēles pirms Pasaules kausa, kas būs lieliski. Laiks Austrālijas izlasē ir saviļņojošs. Būs komanda ar jauniem spēlētājiem, kas nekad nav spēlējuši kopā, un jau iespēlētu izlases kodolu."

2019. gada Pasaules kausā basketbolā, kas šogad norisināsies Ķīnā no 31. augusta līdz 15. septembrim, Austrālija tika ielozēta H grupā kopā ar Kanādu, Lietuvu un Senegālu. Basketbola eksperti tieši H grupu dēvē par nāves grupu, no kuras astotdaļfinālā tiks tikai divas labākās izlases. Pirms lielā turnīra Austrālija aizvadīs divas pārbaudes spēles Melburnā pret zvaigžņoto ASV izlasi, un divas pret NBA talantiem pārpilno un tiešo konkurenti Kanādu.

Petijs Milzs un Dāvis Bertāns šosezon ar Sanantonio "Spurs" regulārājā sezonā uzvarēja 48 spēlēs, bet zaudēja 34. Komanda izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ļoti sīvā septiņu spēļu sērijā piekāpās Denveras "Nuggets". Milzs 82 spēlēs regulārajā sezonā vidēji guva 9,9 punktus un izdarīja 3,0 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Mills anxious to help Australia ''create...

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-01 02:16, pirms 5 gadiem
Ja visi austrāļu NBA veči savāksies, tad spēcīga izlase sanāks.