Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Bolts un Freizere Praisa – labākie arī dzimtenē

Jānis Pārums

Bolts un Freizere  Praisa – labākie arī dzimtenē
Šellija Anna Freizere Praisa
Foto: AP/Scanpix

Pasaules elites vieglatlēti – sprinteri Useins Bolts un Šellija Anna Freizere Praisa, kā jau bija gaidāms, atzīti par 2013.gada Jamaikas labākajiem vieglatlētiem, vēsta jamaica-gleaner.com.

Gan Bolts, gan Freizere Praisa šogad Maskavā notikušajā pasaules čempionātā vieglatlētikā izcīnīja pa trim zelta medaļām (100 un 200 metru skrējienos, kā arī 4x100 metru stafetē) un pelnīti tika atzīti par gada labākajiem vieglatlētiem pasaulē (pirmoreiz vienā gadā gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē labākie bija Jamaikas pārstāvji – aut.), tāpēc uzvara arī pašmāju konkurencē ir vairāk nekā loģiska.

Bolts un Freizere Praisa par labākajiem Jamaikas vieglatlētiem tika atzīti arī pirms gada, kad Bolts kļuva par trīskārtēju Londonas olimpisko spēļu čempionu, bet Freizere Praisa izcīnīja vienu zelta un divas sudraba medaļas.

Par gada labāko treneri Jamaikā atzīts Glens Milss, kurš trenē Boltu un 2011.gada pasaules čempionu 100 metru sprintā Johanu Bleiku.

Bolts un Freizere Praisa ir galvenie pretendenti arī uz Jamaikas gada labāko sportistu tituliem, ko ieguva arī pērn. Visticamāk, šogad sprinteriem panākumu izdosies atkārtot.

Izmantotie resursi:
Jamaica Gleaner News Online

     [+] [-]

, 2013-12-10 19:12, pirms 10 gadiem
Ļoti negaidīti...