Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Isinbajeva: "Šī sezona man bija labākā pēdējo gadu laikā"

Jānis Pārums

Isinbajeva: "Šī sezona man bija labākā pēdējo gadu laikā"
Jeļena Isinbajeva
Foto: AFP /Scanpix

Divkārtējā olimpiskā čempione kārtslēkšanā krieviete Jeļena Isinbajeva atzinusi, ka aizvadītā sezona bijusi labākā pēdējo gadu laikā un viena no labākajām karjerā.

"Aizvadītā sezona kļuva par labāko pēdējo gadu laikā. Protams, labākie ir tie gadi, kad uzvarēju olimpiskajās spēlēs un laboju pasaules rekordus," norādīja Isinbajeva.

"Šogad man bija tikai viena liela uzvara – triumfs pasaules čempionātā, kas notika Maskavā," atzina pasaules rekordiste. "Vēl divas uzvaras izcīnīju komercsacensībās, taču kāda bija šo panākumu cena..."

Jeļena Isinbajeva ir divkārtēja olimpiskā čempione (2004., 2008.), olimpiskā bronzas medaļniece (2012.), trīskārtēja pasaules čempione (2005., 2007., 2013.), bronzas medaļniece (2003.), Eiropas čempione (2006.). Kopumā visaugstākā līmeņa sacensībās, ieskaitot telpu un jauniešu čempionātus, izcīnījusi 19 medaļas, no kurām 15 – zelta. Isinbajeva joprojām ir arī pasaules rekordiste stadionā (5.06), bet telpās viņas rekordu šogad par vienu centimetru laboja amerikāniete Dženifera Sūra (5.02).

Izmantotie resursi:
Главные новости дня - Газета.Ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja