Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2841, Did:0, useCase: 3

Balcera ''Senators'' pastiprina sastāvu ar Dadonovu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Balcera ''Senators'' pastiprina sastāvu ar Dadonovu
Jevgēņijs Dadonovs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Otavas ''Senators'', kuru pārstāv arī latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, panākusi vienošanos uz trim gadiem par 15 miljoniem dolāru ar krievu uzbrucēju Jevgēņiju Dadonovu, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Floridas ''Panthers'' rindās.

NHL starpsezonā komandas papildina savus sastāvus un izņēmums nav arī Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas ''Senators'', kas iepriekšējā sezonā nespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Vienība papildinājusi savas rindas ar krievu uzbrucēju Jevgēņiju Dadonovu, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Floridas ''Panthers''. Vienošanās panākta uz trim gadiem par 15 miljoniem ASV dolāriem. Visvairāk, 6.5 miljonus ASV dolārus, hokejists nopelnīs līguma noslēdzošajā sezonā. 2019./2020. gada sezonā Floridas ''Panthers'' rindās Dadonovs 69 spēlēs guva 25 vārtus un atdeva 22 rezultatīvas piespēles, kamēr Stenlija kausa kvalifikācijas kārtā izcēlās tikai ar vienu piespēli. ''Panthers'' četrās spēlēs zaudēja Ņujorkas ''Islanders'', izstājoties no tālākas cīņas par Stenlija kausu.

2007. gada draftā Jevgēņiju Dadonovu Floridas ''Panthers'' izvēlēja ar 71. kārtas numuru. 2009. gadā hokejists pievienojās ''Panthers'', taču 2012. gadā tika aizmainīts uz Karolīnas ''Hurricanes''. Pēc 2012. gada sezonas Dadonovs atgriezās Krievijā, spēlējot tādās KHL komandās kā Doņetskas ''Donbass'' un Sanktpēterburgas SKA. 2017. gadā Dadonovs atgriezās NHL, noslēdzot trīs gadu līgumu ar ''Panthers'' par 12 miljoniem ASV dolāru. 280 NHL spēlēs hokejists izcēlies ar 91 vārtiem un 111 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/ottawa-senators-...

     [+] [-]

, 2020-10-16 09:44, pirms 4 gadiem
Labs papildinājums, bet Balcera pozīcijā, kas nav labi, bet nu komanda vismaz nebūs naturālā miskaste

  -1 [+] [-]

, 2020-10-16 13:21, pirms 4 gadiem
Ņem kuru krieviņu gribi - visi met ! Gan - gan. Balčīts tāds smalks un inteliģents puika savā būtībā ,ļoti pieklājīgs un visādā ziņā noteikti ļoti labs cilvēks. Bet - kaut kā nemet ,kad izsauc no ahl augšā. Varbūt pozīcija ne tā , treneris neuzticas. Liekas ,ka šobrīd Balčītim iet diezgan riskanti un kaut kādā brīdī "jāveras".Vai jāmaina komanda. Gandrīz jau sāku uz Visaugstāko apvainoties - kas ir ar tiem letiņiem .Darba spējas , darba ētika ,attieksme ,liekas arī meistarība - viss ir. Tikai ripuļus nemet. Varbūt pietrūkst nekaunības ,kārtīga plēsēja instinkta ?

     [+] [-]

, 2020-10-16 15:13, pirms 4 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Labs papildinājums, bet Balcera pozīcijā, kas nav labi, bet nu komanda vismaz nebūs naturālā miskaste
Pastāstīsi, kas liek domāt, ka Sens nebūs miskaste? Paņemta ir čupa ar čekeriem, pāris vidēji Ahl/echl/whlisti + Marejs, kuram pēdējā sezona ne tuvu nebija izcila un Dadonovs, kurš arī ir labs bet ne 1. līmeņa zvaigzne. Toties no līderiem ir palikuši tikai Tkačuks un Brauns, atdoti Namestņikovs , Požo (kas abi ir krietni rezultatīvāki pēdējā sezonā par jebkuru jauno papildinājumu, izņemot Dadonovu, kuram arī zaudē tikai nedaudz), Eniss, vesela čupa ar čekeriem/otrā plāna špīleriem un Raens, kurš, kad beidza dzert spēj spēlēt produktīvi. Kaut kā šaubos, ka Otava spēs diži ko nopietnāku paveikt, kā bija pirms gada.