Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Ventspils sveiks Prūsi un Puķīti ar panākumiem olimpiskajās spēlēs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ventspils sveiks Prūsi un Puķīti ar panākumiem olimpiskajās spēlēs
Sandis Prūsis
Foto: ventspils.lv

Sestdien, 15.martā, plkst. 16:50 pirms Baltijas Basketbola līgas ceturtdaļfinālspēles starp BK "Ventspils" – "Šiauliai" BC (Lietuva) Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs sveiks šorttrekistu Roberto Puķīti ar izcīnīto 15.vietu 1500m distancē un Latvijas bobsleja izlases galveno treneri Sandi Prūsi ar viņa bobsleja četrnieka komandas iegūto sudraba medaļu Soču ziemas olimpiskajās spēlēs, informē kurzemnieku pilsētas preses dienests.

Pilots Oskars Melbārdis un stūmēji Daumants Dreiškens, Arvis Vilkaste, Jānis Strenga olimpiskajās spēlēs izcīnīja 2.vietu bobsleja četriniekos, bet turklāt Melbārdis pārī ar Daumantu Dreiškenu ieguva 5.vietu divnieku sacensībās. Otrs Latvijas pilots Oskars Ķibermanis ar stūmējiem Raivi Broku, Helviju Lūsi un Vairi Leibomu četriniekos ieguva 14.vietu, bet pārī ar Vairi Leibomu ieguva 16.vietu divniekos.

Ventspilnieki lepojas, ka Roberto Puķītis, neskatoties uz savu jaunību, 19 gados ir spējis sasniegt lielisku rezultātu šorttrekā un ir gandarīti par bobslejistu panākumiem, kuri regulāri trenējas Ventspils sporta bāzēs un arī pēdējo sagatavošanās posmu pirms došanās uz Sočiem aizvadīja tieši Ventspilī, kas sportistiem S.Prūša vadībā noteikti palīdzēja sasniegt šo fantastisko rezultātu.

XXII Soču Olimpiskās spēles notika no 7. līdz 23.februārim, kurās startēja Ventspils sportisti – Mārtiņš Rubenis, Roberto Puķītis, Haralds Silovs, kā arī Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis.

Izmantotie resursi:
www.ventspils.lv